reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
A wierzycie w to że na kwaśne to chłopczyk a na słodkie dziewczynka?
Niee raczej nie, ale śmieję się, że dlatego teraz mi się słodkiego chce i wysypało mi buzię na początku i włosy przetłuszczone to na pewno dziewucha 😂 Może za 1,5 tygodnia na prenatalnych coś się wyjaśni, ale biorąc pod uwagę Panią obrażalską/Pana obrażalskiego, jak znów obróci się tyłem albo będzie w dziwnej pozycji, to będzie trudno coś ocenić lekarzowi 😂

Niestety nie dowiem się płci bo luby sobie wymyslil, ze on chce zobaczyc na usg razem ze mna, a nie na kartce papieru buuuu[emoji24][emoji25]
To oczywiscie Twoja decyzja, ale ja swojemu to bym powiedziała w takim przypadku, ze chyba sobie ze mnie żartuje, że pod nosem mam informację i mogę sie dowiedzieć, a nie mogę, bo on nie chce 🤣 To my nosimy w sobie drugie serce, to my będziemy rodzić, halo nie zgadzam się na stawianie takich warunków 🤣❤️

Ja mam prenatalne na NFZ, lekarz zlecił. To piąta ciaza, w pierwsza obciążona bo wykryto przeszczep kręgosłupa na dwóch odcinkach, mimo że do 23tyg. Wszystko niby było ok... wszystkie badania,usg nic nie było widać. W drugiej poronienie w 8tyg. , trzecia poród miesiąc przed terminem cc, dopiero czwarta była spokojna...
To rzeczywiście ciężką historię macie :(. Jak sytuacja z 1 dzieckiem, mieliście operację ?

Ja będę miała w 12+4 i w 13+1
I boję się że to pierwsze właśnie będzie dziecko za małe :( bo jest trochę młodsze właśnie z USG więc może być na styk no chyba że trochę podrośnie
Ale żeby tak było to nie mogę zapominać o witaminach bo strasznie zapominam
Ja wlasnie sie też tego balam jak zapisywalam się na prenatalne i mówiłam babce że mam tydzień różnicy i jestem zapisana 12+1 z USG a z OM 13+1
No zobaczymy ,patrzyłam na ostatnie badanie to miałam 11+0 robione i wszystko dało się już pomierzyc więc to chyba też jest trochę indywidualne.Mysle że U Ciebie powinno być już dzieciatko na tyle duże.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry