Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam w 7 tygodniu też plamienia i od tego czasu panikuję przed każdym usg. Przed prenatalnymi to pewnie dostane zawalu. Wierzę jednak, że z każdym dniem jesteśmy blizej bezpiecznego okresu i trzeba być dobrej myśli.Przed zajęciem w ciążę byłam na duphaston żeby uregulować miesiączki. Zrobiłam test i przyspieszylam wizyte u gin. Bo tabletki się skończyły. Wtedy był 5tydz.widac było tylko pęcherzyka i jakieś niepokojące zmiany w macicy na usg,lekarz ustalił kolejną wizytę 2tyg.pozniej. 7+3 dziecko już było widac ale mialam jakieś dziwne plemienia do tego na cytologia wyszły jakieś komórki zapalne ale lekarz stwierdził że wszystko dobrze.kolejna wizyta była w trakcie 8tyg. Usg przez brzuch żeby nie prowokować plamien.wszystko było dobrze,kolejna wizyta 9+3 wszystko dalej w normie ale później znowu plamienia i uplawy... mam nadzerke być może to kwestia tego ale pewności nie ma.lekarz kazal brac acard od 01.04 ze wzgledu na odklejenie lozyska w tej ciazy ktora byla rozwiazana przez cc miesiąc przed terminem.obecnie biore dalej duphaston no i leki na tarczyce.teraz mam wizytę 12+3 i muszę lekarza wypytac o wszystko.
Ale niektorym taki zimny prysznic dobrze by zrobiłNie ma to znaczenia o co chodziło, bo co druga dziewczyna się po nim przejechala tutajwiec wątpię,aby ktokolwiek byl szczęśliwy czytając o sobie na forum.
Będziesz psioczyć na.ten kolor wózka. Lepsze są takie, na których kurz nie kole w oczy. Po jednym wyjściu na miasto będzie unurany.Pościel czytałam, że nie powinna być zbyt wzorzysta, żeby nie przyciągać uwagi dziecka w trakcie przygotowywania się do snu, więc to też wpisuje się w mój minimalistyczny styl i pościel wybiorę jednolitą lub taką unisex jakąś beżową na przykładA z resztą to wydaje mi się, że jakby się postarać, to na pewno dużo jest wzorów unisex, tylko zależy co komu się podoba i jaki ma się styl bo każda mama lubi co innego i ma inną wizję
U mnie bardziej jest styl taki powiedzmy skandynawski
Proste wzory, pastelowe delikatne kolory, łóżeczka mega mi się podobają takie zwykle najzwyklejsze kanciaste drewniane, a wózek będzie cały czarny bez żadnych wzorków i dodatków
Ale np dla dziewczynki baardzo podobają mi się ubranka w tzw. brudnym różu oraz w kwiaty - tego niestety dla chłopaka nie kupię
![]()
My też[emoji3]Mój roczny syn do dzisiaj nie ma pościeli
Nie ma poduszki. Śpi przykryty kocykiem.
Haha no nieźle! No fakt, jak patrzyłam na zdj to ten wyrostek wygląda jak siusiak, tylko kąt nachylenia wskazuje na płeć, ale podobno on jeszcze może się później zmieniaćMoja bratowa i brat mówili, że w 12 tygodniu lekarz najechał między nóżki i było pewni, że to siusiak (bo tak ten wyrostek wygląda), a lekarz że dziewczynka i tak zostało![]()
Trudno, no uwielbiam czarne wózki co ja poradzęBędziesz psioczyć na.ten kolor wózka. Lepsze są takie, na których kurz nie kole w oczy. Po jednym wyjściu na miasto będzie unurany.
My też tak chyba zrobimy. Ewentualnie kołderkę kupimy do łóżeczka na zimę, a tak to bez poduszki i bez żadnego rożka lub śpiworkaMy też[emoji3]
Trudno, no uwielbiam czarne wózki co ja poradzę[emoji1787] Myślałam jeszcze nad szarym, ale to już nie to samo [emoji16] Może będę po prostu przemywać szybciutko wilgotną ściereczką po powrocie do domu. Czego się nie robi żeby się podobało [emoji23]