Zapłakana96
Fanka BB :)
Moja też była cudowna póki z nią nie zamieszkałam hahaA to ja mam cudownąMoja mama też jest super teściową dla mojego męża. Uwielbiają się i super dogadują, mają podobne podejście do życia
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja też była cudowna póki z nią nie zamieszkałam hahaA to ja mam cudownąMoja mama też jest super teściową dla mojego męża. Uwielbiają się i super dogadują, mają podobne podejście do życia
![]()
To nam nie groziMoja też była cudowna póki z nią nie zamieszkałam haha![]()
Jaka piękna pogoda!! U Was także? Ciesze się że mieszkam w domku i mogę wyjść na ogródek bozamknieta w 4 ścianach chyba bym oszalała wraz z trzylatką [emoji12]
Dokładnie, tak jak jeszcze i ty i ktoś wyżej pisał że rodzina byłaby mega wsparciem jakby jednak coś złego się stało... To prawda dla części dziewczyn to byloby nieocenione wsparcieTak, dlatego trzeba słuchać swoich wewnętrznych potrzeb i działać zgodnie z nimi. Ja np. nie wyobrażam sobie powiedzieć o ciązy tak późno jak jeszcze po 20 tc i później, pomijając, że to by było niewykonalne, bo na pewno w 5-6 mc będzie coś widać a widuję się z rodziną raz w tygodniu. Każda z nas inaczej to odczuwa i trzeba słuchać swoich potrzeb![]()
A ja dzis rano zgarnelam psa i pojechalam u mamy pod garazem na sloncu sie pogrzacprzed 17 znow pojade bo pylkow bedzie mniej juz
Zobacz załącznik 1097830
Pytanie! Jaki macie nastrój w ciąży? Macie może zauważalna hustawke nastroju? Jesteście może bardziej poddenerwowane? Ja jestem strasznie nerwowa, w sekundę mi się w środku zagotowuje. Nie wiem, czy to przez hormony,czy ta kwarantanna tak mi bokiem wychodzi,czy może 2w1[emoji6] zawsze należałam do raczej wybuchowych kobiet,ale teraz to jest jakiś Meksyk. [emoji6][emoji854]
Hahah pewnie i jedno i drugiePytanie! Jaki macie nastrój w ciąży? Macie może zauważalna hustawke nastroju? Jesteście może bardziej poddenerwowane? Ja jestem strasznie nerwowa, w sekundę mi się w środku zagotowuje. Nie wiem, czy to przez hormony,czy ta kwarantanna tak mi bokiem wychodzi,czy może 2w1zawsze należałam do raczej wybuchowych kobiet,ale teraz to jest jakiś Meksyk.
![]()
Święta prawdaDokładnie, tak jak jeszcze i ty i ktoś wyżej pisał że rodzina byłaby mega wsparciem jakby jednak coś złego się stało... To prawda dla części dziewczyn to byloby nieocenione wsparcie
Ja jestem po poronieniach i nie wyobrażam sobie tego jakbym musiała mówić że ciąża się skończyła że oni by cierpieli razem ze mną i byłoby mi jeszcze gorzej. Po prostu trochę inaczej na to patrzę ale bardzo rozumiem osoby które w takich chwilach chcą z kimś byc
U mnie brzuch szybko nie wychodzi, teraz może być szybciej bo druga ciąża więc i zakładam opcje wcześniejszego powiedzenia ale wolę jednak pozniej