Anchesenapaton
Fanka BB :)
A ja od rana nie mogę się zebrać by zrobić cokolwiek konstruktywnego. Zresztą strasznie dokuczają mi zatoki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wlsanie wyslalam lubego do pracy wiec biorę się za ogarnianie tarasu.. dzieci sprzedane wiec czas zaczerpnac słońca i świeżego powietrza, a przy okazji zrobić cos pożytecznego..
Niestety Koronawirus wygrał i młodego I Komunia przeniesiona na wrzesień.. co oznacza, że bede się toczyć, a nie świętować... ehh
No i ja czekam na jakąś decyzję ws komuni synka i będziemy się pewnie toczyć hihi
Moj młody bedzie mial 13 wrzesnia data średnia bo to 10 rocznica smierci mojej mamy i do tego 2 tyg przed porodem wg usg, a ze mlodego urodzilam równo tydzien przed terminem to naprawdę bede na ostatnich nogach
Ale mi ochoty narobilas na mamusiowego murzynka [emoji7][emoji3059]Rudaa94 zrobiłam polowy porcji i dalam troche mniej cukru.. jest tak puszysty ze maż mówi ze upiekłam mech [emoji23][emoji23] napewno będę powtarzać z rodzynkami [emoji4]Zobacz załącznik 1098316
A no tak to ja rozumiem Cię nic fajnego komunia w rocznicę śmierci. Ciekawe na kiedy umnie przełożą? Modliłam się na koniec czerwca ale nie wiadomo nic