Zapłakana96
Fanka BB :)
8 kwietnia heh jak będzie tak jak z synem to długo się nie dowiem bo tak się zawsze obracał że nie było wiadomo na 100% aż do polowkowegoA kiedy masz prenatalne? Może wtedy się dowiesz ☺
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
8 kwietnia heh jak będzie tak jak z synem to długo się nie dowiem bo tak się zawsze obracał że nie było wiadomo na 100% aż do polowkowegoA kiedy masz prenatalne? Może wtedy się dowiesz ☺
No to Twój rodzynek będzie się wyróżniałMuszę się jakoś przestawić mentalniepewnie dlatego, że u mnie w rodzinie sam babiniec i jakos niewyobrazalam sobie,że może mi się trafic chlopak
![]()
Na pewno troszkę się musisz przestawić, ale taki babiniec to dopiero będzie się cieszył z męskiego rodzynkaMuszę się jakoś przestawić mentalniepewnie dlatego, że u mnie w rodzinie sam babiniec i jakos niewyobrazalam sobie,że może mi się trafic chlopak
![]()
Tak, pokazywał mi ptaszka hehe zapytał czy chce wiedziec co mam,wiec mu mówię, że ja wiem co mam- dziewczynę! A on do mnie: ale absolutnie, jaką dziewczynę, prosze zobaczyć, co tu jest między nogamiTo sie chyba też jeszcze może zmienic, skad lekarz wie że na 100%? Widział jajka? Paulina jak czytałam Twoje wypowiedzi to jakos nie pasowało mi że będziesz mieć dziewczynkętakie charakterne dziewczyny przeważnie mają chłopców
![]()
Z wychowania fizycznego nam nie wysyłają zadań, ale sama wymyślam, np odkurzanie mieszkania jest SUPER ćwiczeniem fizycznym hahahRozmawialam dzis z kolezanka u ktorej jest siostra ktora w tym roku miala miec bierzmowanie. To jest tragedia. Nas uczono zupelnie inaczej i ciezko jest teraz wytlumaczyc starszakowi co i jak, bo nagle okazuje sie ze"Pani tlumaczyla inaczej". Nowe tematy wchodza i jest bardzo ciezko.
Ja nie mam ani grama predyspozycji pedagogicznych, więc o tyle dobrze, ze mloda w miare sama to ogarnia. Chociaz na swoim przykladzie powiem, ze dla mnie osobiscie byloby lepiej zeby rok szkolny został wydluzony, a to potraktowane jako "wakacje".
Jak przychodzi do tlumaczenia to ja sie denerwuje, mloda sie denerwuje i tyle z tego wszystkiego, bo wszyscy chodzą zdenerwowani.
Duzo czasu jakos nad lekcjami nie spedzamy, to co do wyslania to robie zdjecia i wysylam, ale to tez nie nauka... na szczescie filmikow nie musze nakrecac, ale najlepsze to sa prace domowe z wychowania fizycznego.... [emoji23] dobrze jeszcze ze nie kaza nam sprzetow kupowac [emoji23]
Też mam ostatnio takie myśli. Niby bardzo chciałam dziewczynkę, ale mam dziwne przeczucie, że będzie drugi chłopak. Dowiem się niestety dopiero na połówkowym. O ile dobrze pójdzieNa pewno troszkę się musisz przestawić, ale taki babiniec to dopiero będzie się cieszył z męskiego rodzynkaJa czasem się zastanawiam, czy nie wolałabym drugiego synka, bo mam wrażenie, że chłopaki mają łatwiej w życiu i mniej bym się stresowała w przyszłości
![]()
Z wychowania fizycznego nam nie wysyłają zadań, ale sama wymyślam, np odkurzanie mieszkania jest SUPER ćwiczeniem fizycznym hahah
Tak, wypiliśmy razem kawę, a później zgaduj zgadula hehe...Nie no lekarz zobaczył z usg,ale nie dawal mi gwarancji. Nie mam prentensji absolutnie, zdaje sobie sprawę, że na tak wczesnym etapie, to różnie może bycAle jak to możliwe, że wcześniej określono dziewczynkę w 80% a teraz 100% chłopca?
Wcześniejsze wynikało też z USG czy z fusów?
Kurcze, widzę, że to nadal nic pewnego [emoji849] Trzeba czekać do połówkowego [emoji848]
Tylko ten omegaMed ma chyba 500 mg DHA, a w prenatal Duo jest 600 mg (czyli pokrywa całe zalecane dziennie spożycie).. ale jakie jest jego źródło, to nie wnikałam, być może lepsze w tym co polecasz, tego nie wiem![]()
Moim zdaniem mimo wszystko jeszcze wczesnie na nastawianie sie. U mojego synka siusiaczka było widać dopiero w 16 tcTak, pokazywał mi ptaszka hehe zapytał czy chce wiedziec co mam,wiec mu mówię, że ja wiem co mam- dziewczynę! A on do mnie: ale absolutnie, jaką dziewczynę, prosze zobaczyć, co tu jest między nogamino i tak o!
To jak bedzie taki narwany jak matka,to będę miała krzyz pański hehe