• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2020

To byśmy się dogadali xD ja mam takie skojarzenia
Mojemu mężowi podoba się tylko jedno męskie imię Michał a ja od razu Michał 3 dni zdychał a po śmierci kluski łykał.

Ogólnie to z imionami mam duży problem bo wręcz nienawidzę starych imion totalnie nie rozumiem mody na nie a jak słyszę pierdyliardny raz imię Antoś czy Tosia to dostaje wysypki. No i bardzo nie lubię popularnych imion
Więc muszę grzebać w dość wąskiej grupie a tu już się ocieram o dziwaczne a takiego też nie chce
No i jak tu dogodzić

A mój mąż właśnie też nie lubi starych imion ale lubi klasyczne proste z imieniem dla córki mieliśmy olbrzymi problem
I jak córka ma na imię jeśli mozna wiedzieć?

reklama
Dla chłopca strasznie ciężko coś wybrac:-) jak nazywają się wasi synowie? Może akurat coś mi przypadnie do gustu bo jakoś tak mi się ten chłopiec upodobal że już się martwię ( albo ciesze:-p) że czekają mnie duże zakupy wyprawkowe:-)

Zawsze podobał nam się Wiktor ale ostatni o przestał...
My mamy Nikodema. Gdyby mój mąż nie miał na imię Piotr to mój syn nosiłby to imię. Mały Piotruś, Piotrek i pan Piotr, uniwersalne na każdy wiek.

A co Cię skłania do panoramy (vs inne NIPTy?)
Profesor, który wykonywał USG genetyczne stwierdził, iż w przypadku Nifty zdarzają się niestety błędy.
Porównywali w Instytucie różne testy na przestrzeni lat i najlepiej ponoć wypada Panorama i Harmony.
Nifty to chiński test a pozostałe dwa amerykańskie.
W moim przypadku zaleca Panoramę.
Także nie będę wymyślać tylko pozostanę przy tym.

A dla zainteresowanych wrzucam link porównujący testy.
Jest ich duuużo więcej niż te wymienione powyżej [emoji41]

Mój mąż też tylko uznaje imiona tradycyjne i normalne (cokolwiek znaczy normalne) Ale dał zgodę na Szymona i Adriana... także zobaczymy... może coś jeszcze wynegocjuje [emoji23][emoji23][emoji23]
To byśmy się dogadali xD ja mam takie skojarzenia
Mojemu mężowi podoba się tylko jedno męskie imię Michał a ja od razu Michał 3 dni zdychał a po śmierci kluski łykał.

Ogólnie to z imionami mam duży problem bo wręcz nienawidzę starych imion totalnie nie rozumiem mody na nie a jak słyszę pierdyliardny raz imię Antoś czy Tosia to dostaje wysypki. No i bardzo nie lubię popularnych imion
Więc muszę grzebać w dość wąskiej grupie a tu już się ocieram o dziwaczne a takiego też nie chce
No i jak tu dogodzić

A mój mąż właśnie też nie lubi starych imion ale lubi klasyczne proste z imieniem dla córki mieliśmy olbrzymi problem

To tak jak mój jak zaczęłam wymieniać imiona to od razu dopawiadal nazwiska albo jakieś przydomki... [emoji2356][emoji2356][emoji2356] No ja pierdziele z takim podejście to dziecko będzie miało imie XYZ [emoji2356]
Mój od razu ma do imienia które proponuje ma jakieś smieszne powiedzenie :-p
Np.bardzo się mi podoba Filip - a on mi mówi ( nie obrazajac nikogo) Filipie Filipie co siedzisz na lipie podrap mnie po .... [emoji23]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry