Doriiss
Fanka BB :)
Haha właśnie po emocjonującej debacie wybraliśmy Kubuś![]()
Hey i u mnie miał być Jakub! Słuchajcie czy bierzecie pod uwagę, ze to imię od 20lat jest w statystykach praktycznie na pierwszym miejscu??? [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha właśnie po emocjonującej debacie wybraliśmy Kubuś![]()
No fakt jest mega popularne ale jest ślicznie bym powiedziała nawet ponadczasowe hehe chociaż dla każdego rodzica imię jego dziecka jest najpiekniejszeHey i u mnie miał być Jakub! Słuchajcie czy bierzecie pod uwagę, ze to imię od 20lat jest w statystykach praktycznie na pierwszym miejscu??? [emoji23]
Mnie najbardziej zastanawia w tym kontekście to, że znam tylko jednego KubęHey i u mnie miał być Jakub! Słuchajcie czy bierzecie pod uwagę, ze to imię od 20lat jest w statystykach praktycznie na pierwszym miejscu??? [emoji23]
Twój mąż to naprawdę agent właściwie jest i Jakub i Kuba jako oddzielne imię więc można dać KubaW sumie Kubuś nam też by pasował bo jest na K, przynajmniej w zdrobnieniuale mężowi kojarzy się... z nazwą kraju
![]()
Kajtuś też fajne hahaha jak starszy to Kajtek i pasuje wam do układuW sumie Kubuś nam też by pasował bo jest na K, przynajmniej w zdrobnieniuale mężowi kojarzy się... z nazwą kraju
![]()
No Kajetan może być ale juz nie Kajtek bez majtekKajtuś też fajne hahaha jak starszy to Kajtek i pasuje wam do układu![]()
Mnie najbardziej zastanawia w tym kontekście to, że znam tylko jednego Kubę [emoji16][emoji85]
A ja nie patrzę akurat pod tym kątem. Ja zawsze biorę 3 warianty imienia, tzn musi ładnie brzmieć dla dorosłego, mniej oficjalnie i zdrobniale dla dzidziusia. Także Jakub, Kuba, Kubuś, jak dla mnie jest idealneHey i u mnie miał być Jakub! Słuchajcie czy bierzecie pod uwagę, ze to imię od 20lat jest w statystykach praktycznie na pierwszym miejscu??? [emoji23]