Peony
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!Stoje pod klinika za 15 minut mam wejsc. Teraz czekanie....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No klockiem była jak się urodziła, ale np wagę podwoiła dopiero przed 1 urodzinami, a niektóre dzieci podwajają już na 3-4 msc [emoji14] dużo traciła na wadze na początkuTo musiała być niezłym klockiem[emoji3]
Doris ja bardzo chętnie, bo nie mam żadnej a o takiej bawełnianej właśnie myślałam żeby prac. Odezwę się na privDziewczyny, gdyby któraś miała ogromny problem z dostępnością maseczek to mogę uszyć i wysłać, z tym ze proponuje bawełniana, żeby można było sobie ja prac i używać, materiał od ręki mam tylko biały (ivory) [emoji6]
A to nie za wcześnie na 100% diagnozy o płci?Gratuluję synka, super że już na 100% wiesz [emoji7] i dobrze że wszystkie wyniki w normie![]()
No właśnie bo jakby się wszyscy stosowali to szybciej by to minęło bo by nie było się jak zarażać ale niektórzy mają to gdzieś i kursują niepotrzebnieMi siedzenie w domu az tak nie przeszkadza, ale brakuje mi spacerów przede wszystkim. No i placu zabaw dla dziecka. Dobrze, że mąż też siedzi w domu to przynajmniej jest z kim pogadaćno i wkurza mnie, że my siedzimy zapuszkowani w domu a ludzie mają w nosie i łażą :/
Dziewczyny a ja w innym temacie
Od 3 dni praktycznie nie śpię bo bardo bolą i pieką mnie oczy
Wg objawów mam zespół suchego oka który w ciąży zdążą się w 2 trymestrze.
Czy któraś się z tym spotkała? I wie jak to złagodzić?
Mąż po pracy ma mi kupić jakieś krople nawilżające i rumianek