Madziakowa96
Zaciekawiona BB
Dziewczyny ile waza wasze pociechy ? Ja dziś byłam na usg jestem w 26 tygodniu i 5 dniu, dziecko wazy 960 g. Lekarz stwierdził, ze to trochę za mało .
U nas mała w 26 tyg 1100 ważyła
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ile waza wasze pociechy ? Ja dziś byłam na usg jestem w 26 tygodniu i 5 dniu, dziecko wazy 960 g. Lekarz stwierdził, ze to trochę za mało .
Ja idę dopiero we Wtorek do lekarzaDziewczyny ile waza wasze pociechy ? Ja dziś byłam na usg jestem w 26 tygodniu i 5 dniu, dziecko wazy 960 g. Lekarz stwierdził, ze to trochę za mało .
Cześć dziewczynyjak u was z ruchami dziecka w ciąży ? Ja jestem w 26 tc i zauważyłam, ze dziecko jest mniej aktywne . Po południu kopnie dwa razy i wieczorkiem tez i później cisza. Wcześniej było częściej niż teraz .
Trzymam kciuki abyś donosiła jak najdłużej. Wyobrażam sobie jak musi być ciężko z maluchem w domku. A jak się czujesz? Masz jakieś dolegliwości ciążowe?Witajcie dziewczyny. Podczytuję czasem forum, nie udzielam się za bardzo ze względu na brak czasuw domu mam 3-latkę. Pisałyście ostatnio o skracaniu szyjki, mnie niestety dopadła ta przypadłość, myślę że ze względu na dosyć częste twardnienie brzucha. Pessar mam założony od 23tc na szyjkę 22mm, skrocila się w tydzień z 30mm. Do tego luteina, duphaston, magnez i globulki clotrimazolum co 2 dni. Przed założeniem miałam robiony posiew. Lekarz nie kazał cały czas leżeć, tylko się oszczędzać co i tak jest trudne przy małym dziecku w domu. Dodam że jestem w ciąży blizniaczej, obecnie 28tc. Wierzę że uda się donosić Maluchy do bezpiecznego terminu, marzy mi się 36tc ale jak dotrwam do 34 też będę zadowolona [emoji846]
Oj mamTrzymam kciuki abyś donosiła jak najdłużej. Wyobrażam sobie jak musi być ciężko z maluchem w domku. A jak się czujesz? Masz jakieś dolegliwości ciążowe?
Oj mamzgaga mi dokucza najbardziej, do tego ból pleców i podbrzusza, twardnienie brzucha, ogólne zmęczenie. Czyli standard ciążowy
pociesza mnie to że oby jeszcze choć 6 tygodni wytrzymać, bliżej niż dalej
Wyprawkę mam już praktycznie ogarniętą także choć o to jestem spokojna
To ja niestety nie wiem jaką wagę mają dzieci. Ostatni pomiar miałam w 22tc [emoji2368] czas lekarza zmienić, bo chyba powinien częściej to badać zwłaszcza przy blizniakach, ehNo to jak wyprawka jest to możesz być spokojna![]()
Mnie też bolą coraz częściej plecy, drętwieją mi dłonie, bolą biodra. No i brzuch też ciagnie- w ciąża pojedynczadziś byłam na wizycie i szyjka ok, 3,3 cm ale luteinę dalej brac i spacery nie za długie. Mamy 28tc i malutka wazy 1.1kg.