Gunka
Zaciekawiona BB
A nie mówiłam że będzie wszystko wporzadkuMiałam wizytę dzisiaj u innego lekarza i okazało się że wcale nie mam dużo wódMam w normie tyle ile powinno być a maluszek ma się dobrze
i waży 2610
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie mówiłam że będzie wszystko wporzadkuMiałam wizytę dzisiaj u innego lekarza i okazało się że wcale nie mam dużo wódMam w normie tyle ile powinno być a maluszek ma się dobrze
i waży 2610
![]()
Mój w 32+4 2125g od 30tyg obrócony główka w dół, kolejne i ostatnie usg mamy w poniedziałek - będzie 35+2Dziewczyny a ile wasze dzieci ważyły w 32tc? U mnie dokładnie 31+1 i mała waży 1995g ułożona główką w dół więc już jest gotowa do wyjściaa tak Wogóle to pytam się dzisiaj gina czy jest już głową w dół? A on mi mówi że to nie jest takie ważne...a ja na to że nie chciałabym cesarki z powodu ułożenia miednicowego. On na to że tylko u pierworudek jest to wskazaniem do cesarki! A wieloródki mogą sobie rodzić miednicowy! Szok i niedowierzanie!
![]()
Ale jak ostatnie???Mój w 32+4 2125g od 30tyg obrócony główka w dół, kolejne i ostatnie usg mamy w poniedziałek - będzie 35+2
Mój w 32+4 2125g od 30tyg obrócony główka w dół, kolejne i ostatnie usg mamy w poniedziałek - będzie 35+2
Moja królewna w 31+5 ważyła 2043.Dziewczyny a ile wasze dzieci ważyły w 32tc? U mnie dokładnie 31+1 i mała waży 1995g ułożona główką w dół więc już jest gotowa do wyjściaa tak Wogóle to pytam się dzisiaj gina czy jest już głową w dół? A on mi mówi że to nie jest takie ważne...a ja na to że nie chciałabym cesarki z powodu ułożenia miednicowego. On na to że tylko u pierworudek jest to wskazaniem do cesarki! A wieloródki mogą sobie rodzić miednicowy! Szok i niedowierzanie!
![]()
To gratuluję! Teraz masz mniej stresówMiałam wizytę dzisiaj u innego lekarza i okazało się że wcale nie mam dużo wódMam w normie tyle ile powinno być a maluszek ma się dobrze
i waży 2610
![]()
Ja też mam problemy z tą szyjka. Ostatnio miała 25mm. Lekarka kazala mi się oszczędzać. Luteinę i magnez biorę już od 25 tc. Ale brzuszek mi naprawdę często twardnieje. Jestem ciekawa co będzie na następnej wizycie 4 wrześniaOkazało się, że mam miękką szyjkęna szczęście zamkniętą. Przy badaniu palpacyjnym nie chciał mi powiedziećvile szyjka ma. Dopiero po usg jak się okazało że ma prawie 3cm to się przyznał że myślał że szyjki już nie ma bo jest tak miękka że jej nie czuć. Mam brać magnez i uważać na zaparcia. Każdy skurcz może spowodować że szyjka zniknie
mam dużo leżeć i nie dźwigać.
No tutaj - holandia ostatnie jest w 35 tyg a potem już nie, potem mam co tydzień spotkanie z położna która kontroluje nasz stan, bicie serca i pomiar macicy z zewnątrz.Ale jak ostatnie???![]()
Dziękuję za wsparcie dużo mi to dałoA nie mówiłam że będzie wszystko wporzadkuto ładnie dzidziuś już waży. Mój mial tylko 2430 w 34+4