reklama

Październikowe mamy 2020

34 tydzień i przyczepiło się do mnie wysokie ciśnienie 😔 co prawda takie na granicy 125/90 czasami 115/93 ale zawsze miałam około 105/75... Miał ktoś też coś takiego? Lekarz przepisał mi dopegyt po pół tabletki dwa razy dziennie ale trochę mnie to ciśnienie martwi...
Ja w pierwszej ciąży jak poszłam na ostatnią kontrolę miałam wysokie ciśnienie odrazu zostawili mnie w szpitalu i wywoływali poród tylko ja już bylam w 39 tyg oprócz tego miałam białko w moczu. Ty masz jeszcze czas to będzie ci pewnie zbijał ciśnienie może też takie to chwilowe było od pogody.!

reklama
Ja w pierwszej ciąży jak poszłam na ostatnią kontrolę miałam wysokie ciśnienie odrazu zostawili mnie w szpitalu i wywoływali poród tylko ja już bylam w 39 tyg oprócz tego miałam białko w moczu. Ty masz jeszcze czas to będzie ci pewnie zbijał ciśnienie może też takie to chwilowe było od pogody.! Oby :) chociaż raczej nie bo od tygodnia mam podwyższone no ale zobaczymy jak tabletki zadziałają.... jeśli nie to spędzę parę dni na obserwacji na oddziale... zobaczymy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry