Agnieszka 30
Fanka BB :)
Raz na 2.10 raz na 4.10 a ostatnio z USG wyszło 1.10 hehe więc już sama nie wiem w już by mógł wyjść ale znając życie jeszcze sobie poczekamJutro mam 37+7 a w niedzielę już mi się zaczyna 39 mam termin na 2.10
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raz na 2.10 raz na 4.10 a ostatnio z USG wyszło 1.10 hehe więc już sama nie wiem w już by mógł wyjść ale znając życie jeszcze sobie poczekamJutro mam 37+7 a w niedzielę już mi się zaczyna 39 mam termin na 2.10
A to mi aplikacja liczy inaczej 37+6 i potem już 38+0 . Ale to pewnie na to samo wychodzi. Z @ termin mam na 8.10 a z USG wyszło wczoraj też na 1.10. No a lekarka obstawia,że w każdej chwiliRaz na 2.10 raz na 4.10 a ostatnio z USG wyszło 1.10 hehe więc już sama nie wiem w już by mógł wyjść ale znając życie jeszcze sobie poczekam![]()
A to mi aplikacja liczy inaczej 37+6 i potem już 38+0 . Ale to pewnie na to samo wychodzi. Z @ termin mam na 8.10 a z USG wyszło wczoraj też na 1.10. No a lekarka obstawia,że w każdej chwili
Teraz to już na pewno w każdej chwili może złapać pozostało tylko nam czekaćja już staram się o tym nie myśleć. Może szybciej zleci i przyjdzie niespodziewanie
![]()
A na kiedy masz termin? Ja na 21 października.Wlasnie leże i czuję jak mnie mała mocno kopie.Czasem mi się wydaje że już coś się zaczynaJa też się boje i do tego mi się już tak ciągnie . A już bym chciała mieć to za sobą![]()
Ja ma na 2.10 ostatnio z USG na 1.10 wyszło i nawet była mowa o 4.10A na kiedy masz termin? Ja na 21 października.Wlasnie leże i czuję jak mnie mała mocno kopie.Czasem mi się wydaje że już coś się zaczyna![]()
O kurcze to praktycznie na wcale 2 tygodnie i będziesz miała już maluszka na rękach.super.ja jeszcze miesiącJa ma na 2.10 ostatnio z USG na 1.10 wyszło i nawet była mowa o 4.10![]()
Nio już się nie mogę doczekaćO kurcze to praktycznie na wcale 2 tygodnie i będziesz miała już maluszka na rękach.super.ja jeszcze miesiąc![]()
Jutro 38+0 . Ja termin mam na 4.10 ale naprawdę już codziennie do niej mówię żeby wyszłaJa też się boje i do tego mi się już tak ciągnie . A już bym chciała mieć to za sobą![]()
Jutro 38+0 . Ja termin mam na 4.10 ale naprawdę już codziennie do niej mówię żeby wyszłahahaha
[/QU
Ja dzisiaj mam 38+1 a termin mam.co chwilę innyteż tak mam że mówię ciągle żeby już wychodził haha ale mnie nie słucha
bo to tak jest jak chcesz żeby się już urodził to będzie siedział do końca hehe