• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Podobno nie da się określić kiedy nastąpi poród nawet mimo skurczy przepowiadających czy odejścia czopa śluzowego :) Nie ma reguły.
Ja właśnie rozpoczynam 2 dzień życia w bólu :p wczoraj bóle takie miesiączkowe , do zniesienia ale dziś to dopiero jazda :o ból jakby ktoś mi zgniatał kręgosłup . Koleżanka mówiła ze chodziła 3 dni z takimi bólami zanim urodziła . Nie wiem czy dam radę do jutra .

i jeszcze w domu jesteś? ja bym pędziła na IP [emoji16]
Ja właśnie rozpoczynam 2 dzień życia w bólu [emoji14] wczoraj bóle takie miesiączkowe , do zniesienia ale dziś to dopiero jazda :o ból jakby ktoś mi zgniatał kręgosłup . Koleżanka mówiła ze chodziła 3 dni z takimi bólami zanim urodziła . Nie wiem czy dam radę do jutra .

Dziewczyny głupie pytanie ale czy jest jakiś sposób na zamontowanie karuzeli do łóżeczka, aby nie zniszczyć szczebelków? Mam drewniane łóżeczko i chciałabym uniknąć odciśnięcia uchwytów karuzeli.

reklama
Ja właśnie rozpoczynam 2 dzień życia w bólu :p wczoraj bóle takie miesiączkowe , do zniesienia ale dziś to dopiero jazda :o ból jakby ktoś mi zgniatał kręgosłup . Koleżanka mówiła ze chodziła 3 dni z takimi bólami zanim urodziła . Nie wiem czy dam radę do jutra .
Jak już idzie na krzyż to już chyba te właściwe bóle :) Może podjedź na KTG :) Odeszły Ci wody?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry