reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja też czasami tak mam Ale nie wiem od czego to zależy, bo jeden dzień nie mdli WGL czuje się super, że mogłabym góry przenosić A na drugi dzień kręci się w głowie i muli niesamowicie [emoji2368][emoji2368] Nie wiem o co kaman [emoji2356][emoji2368]
Dokładnie nie wiem czy leżeć czy siedzieć, pojadlam trochę u mamy i chyba mocno mnie wzdęło i jakieś rewolucje w brzuchu razem z Mdłościami i nadprodukcja sliny.... masakra

Ja też czasami tak mam Ale nie wiem od czego to zależy, bo jeden dzień nie mdli WGL czuje się super, że mogłabym góry przenosić A na drugi dzień kręci się w głowie i muli niesamowicie [emoji2368][emoji2368] Nie wiem o co kaman [emoji2356][emoji2368]

Słyszałam ze to normalne, ze jeden dzien taki a jeden taki. Ja to normalnie wyniosłam się teraz do innego pokoju bo jestem tykająca bomba. Mam nadzieje ze jutro będzie lepiej i dnia nie przywitam z muszla

Spoko. Mnie wczoraj tak mega mulilo. A dzisiaj czulalam się super! Wolałabym żeby mnie mulilo, przynajmniej bym nie myślała o.fajkach! [emoji2356]
Słyszałam ze to normalne, ze jeden dzien taki a jeden taki. Ja to normalnie wyniosłam się teraz do innego pokoju bo jestem tykająca bomba. Mam nadzieje ze jutro będzie lepiej i dnia nie przywitam z muszla

To ja się czuję ekstra, piersi tylko pobolewaja delikatnie, kiedy są uwięzione, ale to swiezutka sprawa.. Jedyny objaw, to głód i częste sikanie ;) Ale dopiero mam dziś 4+3, więc korzystam z tego :)

Kochana to tak jak u mnie! Też świeżutkie bo skończone 4t4d więc tak samo. Mnie piersi napierdzielaja już od samej owu A teraz to już przechodzą same siebie. Porażka spać w nocy nie mogę, już mnie zaczynają wkurzac. W staniku jest lepiej, gorzej jak to ściągnę [emoji23][emoji2356]
To ja się czuję ekstra, piersi tylko pobolewaja delikatnie, kiedy są uwięzione, ale to swiezutka sprawa.. Jedyny objaw, to głód i częste sikanie ;) Ale dopiero mam dziś 4+3, więc korzystam z tego :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry