Annsze93
Zaangażowana w BB
Ja podobnie, na 9 idę a obawiam się że z twarzy mi to wyczytająMasakra na 10 jadę do pracy a czuje się jakbym miala sie przekręcić... czyżby stres, że ktoś na mnie spojrzy i się domyśli. Nie wiem ale okropnie sie czuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja podobnie, na 9 idę a obawiam się że z twarzy mi to wyczytająMasakra na 10 jadę do pracy a czuje się jakbym miala sie przekręcić... czyżby stres, że ktoś na mnie spojrzy i się domyśli. Nie wiem ale okropnie sie czuje
A dlaczego się boicie że w pracy coś poznają ? Kończy się wam umowa czy jakJa podobnie, na 9 idę a obawiam się że z twarzy mi to wyczytają![]()
A dlaczego się boicie że w pracy coś poznają ? Kończy się wam umowa czy jak
O kurcze no to naprawdę. Szef się ucieszy że wracasz a ty tu wyskoczysz z ciążą. Napewno będzie zdziwko, ale co tam. Kiedy jak nie terazNo ja wroce po 4 miesiecznym zwolnieniu [emoji23] n
A dlaczego się boicie że w pracy coś poznają ? Kończy się wam umowa czy jak
O kurcze no to naprawdę. Szef się ucieszy że wracasz a ty tu wyskoczysz z ciążą. Napewno będzie zdziwko, ale co tam. Kiedy jak nie teraz
To ja byłam rano na pobraniu, ale robiłam tylko TSH, bo jutro mam endokrynologa i stwierdziłam, że betą nie chce się stresować.. Za tydzień już wizyta, więc wszystko się okaże [emoji16] Póki co czuje się bardzo dobrze i czerpię radość z ciąży [emoji3526] Oczywiście już snuje plany jak to będzie i jaki synek będzie szczęśliwy i cała rodzinka.. A to dopiero 4+5 [emoji85][emoji85]
Ja już jestem po tylu stratach, że może to głupie, ale wolę nie wiedzieć i cieszyć się tym co jest terazJa tez 4+5ja ide z ciekawosci
bo zanim ja sie do gina dostane.... [emoji23]
Sowka91 chorujesz na niedoczynność? Ja na hashimoto. Daj znać czy podskoczylo ci tsh. Ja też muszę się przejść w któryś dzień na pobranie. Endokrynolog dopiero za tydzień, ginekolog za 2 tygodnie...To ja byłam rano na pobraniu, ale robiłam tylko TSH, bo jutro mam endokrynologa