Rudaa94
Fanka BB :)
Spokojnie
a moze akurat przy nas sie rozkrecisz
Jestem introwertyczką, więc nie wyrzucajcie jeśli będę za mało pisać proszę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem introwertyczką, więc nie wyrzucajcie jeśli będę za mało pisać proszę
Zaraz zaraz poziom bety we krwi wzrasta po zagnieżdżeniu czyli jak 27 stycznia byl 5 tydzień to faktycznie musialam zaskoczyc w grudniu... dobrze licze ?
Cześć dziewczyny
OM 29 grudzień, TP wg OM wypada gdzieś na pierwszą połowę października. Nie robiłam jeszcze bety. Jestem z Bydgoszczy, za dwa miesiące będę mieć 30 lat. Mam już jedną córeczkę: w marcu będzie mieć 3 lata. Pierwsza ciąża zakończona nieplanowanym cc. Na forum bb od 2016r.
Spokojniea moze akurat przy nas sie rozkrecisz
![]()
Cześć dziewczyny
OM 29 grudzień, TP wg OM wypada gdzieś na pierwszą połowę października. Nie robiłam jeszcze bety. Jestem z Bydgoszczy, za dwa miesiące będę mieć 30 lat. Mam już jedną córeczkę: w marcu będzie mieć 3 lata. Pierwsza ciąża zakończona nieplanowanym cc. Na forum bb od 2016r.
Dopisuje do tabelki. Super, ze Bydgoszcz
Zaraz kurcze pazdziernik opanują kujawy![]()
Cześć Dziewczyny,
Mam nadzieję,że przyjmiecie do Waszego super gronana to wygląda, że też w październiku będę mamuśką
Dzisiejsza beta to 1218... i oby tylko rosła. Jestem po wrześniowym poronieniu,ale wierzę, że tym razem zostanę z Wami do końca
![]()