Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny co myślicie o tego typu zdjęciach? Jeśli chcemy mieć komplet zdjęć trzeba już zacząćZobacz załącznik 1076086
Ja mam takie ale codziennie robioneDziewczyny co myślicie o tego typu zdjęciach? Jeśli chcemy mieć komplet zdjęć trzeba już zacząćZobacz załącznik 1076086
Są super! ja zacznę od 3 miesiąca,mam takie z córeczka jak odnajdą to wam pokaze;-)Dziewczyny co myślicie o tego typu zdjęciach? Jeśli chcemy mieć komplet zdjęć trzeba już zacząćZobacz załącznik 1076086
Jejku, współczujetata zapytał dlaczego tak pozno a mama no to niestety jej zachowanie pozostawia wiele do zyczenia to juz bedzie 1.5 tyg jak z nia nie rozmawiamy. Jestem szoku po jej reakcji w zyciu sie nie spodziewalam.
W pepco są takie cyferki. Myślę, że w sam razDziewczyny co myślicie o tego typu zdjęciach? Jeśli chcemy mieć komplet zdjęć trzeba już zacząćZobacz załącznik 1076086
Zazdroszczę majowej ciąży,Poprzedni termin porodu wypadł mi na maj, wiec cała ciąża praktycznie w czasie zimy, zdjęcia głównie w kurtkach, czapkach, kozakach. Tym razem możemy mieć piękne zdjęcia latem/wczesną jesienią z brzuszkiem na tle morza w jakejś długiej zwiewnej sukience... [emoji156] Ah ale się rozmarzyłam [emoji7][emoji7]
A wiesz,że ja też o tym myślałam[emoji1787][emoji1787]Poprzedni termin porodu wypadł mi na maj, wiec cała ciąża praktycznie w czasie zimy, zdjęcia głównie w kurtkach, czapkach, kozakach. Tym razem możemy mieć piękne zdjęcia latem/wczesną jesienią z brzuszkiem na tle morza w jakejś długiej zwiewnej sukience... [emoji156] Ah ale się rozmarzyłam [emoji7][emoji7]