M_8911
Zaangażowana w BB
Oj ja też bym chciała[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja bym się dała pokroić za bliźniaki, to by było spełnienie marzeń [emoji7]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym się dała pokroić za bliźniaki, to by było spełnienie marzeń [emoji7]
No pewnie. Ja dzisiaj patrzyłam na test po synu sprzed 8 lat i foto usg. Miło tak.
Młody patrzył i tekst fajnie byłoby być starszym bratem.
O to dziwne :OMnie wczoraj wypisał kartę ciazy a nie widac było serca, 5+6 na wcZoraj
Ooo kurczę. Więc może akurat będzie dobrze.To ja dziś przy zakupach poczułam, że coś że mnie pociekło.. No i niestety to jakieś brązowe plamienie.. W sumie w każdej ciąży miałam plamienia, w tej donoszonej też, ale mimo wszystko jakoś skończył mi się optymizm.. Jak tym razem się nie uda, to chyba psychiatryk mnie czeka, bo już więcej nie udźwignę..
Zdecydowanie nie wkręcać. Mój (teraz 8-latek) taki był. Co więcej w dużej mierze pozostał. Tzn ma grono kolegów, z którymi ma świetne relacje. W klasie jest lubiany. Tylko nawiązywanie nowych znajomości przychodzi ciężej. Nie lubi głośnych miejsc, woli mniejsze skupiska ludzi. Długo chciałam go zmienić, bo myślałam, że dziecko powinno być otwarte na świat i śmiałe. Aż uświadomiłam sobie, że ja i mój mąż jesteśmy identyczni. Zamiast imprez wolimy kino, mamy grono prawdziwych przyjaciół i więcej nie szukamy. Niech każdy będzie sobąOoo to jest dokładnie to samo. Na placu zabaw to ucieka od dzieci
Ze zjeżdżalni to też nie zjeżdża a jak już jakieś dziecko idzie z tyłu to histeria jest.
Czyli mówisz żeby nie wkręcać jej autyzmu i nie szukać dziury w całym ?
Dajesz mi nadzieję bo szczerze to nie widziałam nigdy żeby dziecko nie lubili innych dzieci
@Verona26 doczytałam że idziesz też 18.02 na wizytę- w takim razie odliczamy razem![]()
2250 w zeszłym tygodniuJaką miałaś betę?
DopochwowoDostalas dopochwowo czy pod język.
Ja powtórzę jeszcze ostatni raz.2250 w zeszłym tygodniu