Verona26
Fanka BB :)
Ej hej A gdzie dokładniej?
Hej hej ja tez z kujawsko pomorskiego [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej hej ja tez z kujawsko pomorskiego [emoji3]
I ja tezGrudziądz
Hej ja mam do Bydgoszczy jakieś 10 km i pracuje w BydgoszczyJa 40 km na południe od Bydgoszczy [emoji4]
Wiecie co właśnie zjadłam ogórki a teraz jem jogurt wiśniowy [emoji28] coś czuje, że będzie wesoło w tej ciąży. Jestem ciekawa czy znajdzie się u nas jakaś bliźniacza ciąża
Hej ja mam do Bydgoszczy jakieś 10 km i pracuje w Bydgoszczy
Wiecie co właśnie zjadłam ogórki a teraz jem jogurt wiśniowy [emoji28] coś czuje, że będzie wesoło w tej ciąży. Jestem ciekawa czy znajdzie się u nas jakaś bliźniacza ciąża
Ja w 1 ciazy nie moglam nic jeść na początku a po 7 tygodniu musialam jeśc co pół godziny. Musiałam. Inaczej wymiotowalam. Ciągle odczuwalam glod. Ciagle. To było straszne. Na szczescie przeszło w 12Ja WGL nie mam apetytu..wmusilam w siebie teraz bułkę z szynką i oczywiście i się cofnelo no i po jedzeniu [emoji4]
Jestem z Łochowa to jest po między Bydgoszczą a Nakłem nad NoteciąOoo! To blisko [emoji4] od której strony Byd masz 10.km?
Ooo czyli może dziewczynka w drodzeJa WGL nie mam apetytu..wmusilam w siebie teraz bułkę z szynką i oczywiście i się cofnelo no i po jedzeniu [emoji4]