reklama

Październikowe mamy 2020

Ja się zaczynam martwic bo kurde czuje się od kilku dni z a dobrze, WGL nie jak w ciąży. Tylko troszkę bardziej senna jestem Ale bez przesady, brzuch już rzadko boli, cycki jakby też delikatniej. Są wielkie i nabrzmiale Ale bolą trochę zelzaly bo miałam tak że nie mogłam się wgl dotknąć. Niech już będzie ten 18, bo zwariuje. Nie wiem czy wszystko ok.
Mnie też przeszło.
Czasem poczuje jajnik Ale tak mogę mieć do końca bo jest po operacji.
Zaczynam się czuć jak z synem czyli ŚWIETNIE

reklama
Ja się zaczynam martwic bo kurde czuje się od kilku dni z a dobrze, WGL nie jak w ciąży. Tylko troszkę bardziej senna jestem Ale bez przesady, brzuch już rzadko boli, cycki jakby też delikatniej. Są wielkie i nabrzmiale Ale bolą trochę zelzaly bo miałam tak że nie mogłam się wgl dotknąć. Niech już będzie ten 18, bo zwariuje. Nie wiem czy wszystko ok.
Mnie też przeszło.
Czasem poczuje jajnik Ale tak mogę mieć do końca bo jest po operacji.
Zaczynam się czuć jak z synem czyli ŚWIETNIE

A co ja mam powiedzieć ? :D
Ja nie mam totalnie nic, ani pół objawa

No i też się boje tym bardziej że miałam grypę i boję się że mogła namieszać

Ja WGL mam z seksem problem. Nie wiem czy też tak macie. Jak zaczynam tylko się podniecać czuje jakieś napięcie w brzuchu. A po orgazmie normalnie skorcze podbrzusza. Takie skurcze były mnie przed @Zawsze na ok 3 dni przed, jak się kochalismy. Więc sama już nie wiem o co kaman.
Mam trochę intymne pytanie,ale gdzie jak nie tu.
Jak u was teraz z seksem
Ja się boję.nie wiem czemu[emoji18][emoji18]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry