OnaZmijeczka
Fanka BB :)
Dziękuję:*Wydaję mi się że Tobie beta pięknie urosła i jednak ten dzidziuś tam sobie rośnie...![]()
Ja wole jednak teraz na chłodno trochę
Nie chcę sobie nadziei narobić
Żeby nie cierpieć potem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję:*Wydaję mi się że Tobie beta pięknie urosła i jednak ten dzidziuś tam sobie rośnie...![]()
Który szpital w Mikołowie masz na myśli?Jej, to straszneSzkoda, że nie pojechałaś do Mikołowa. Ja już tyle razy z plamieniem/krwawieniem tam byłam i zwykle od przyjazdu do USG mijało max. 20 min... i przy krwawieniu zawsze mnie zostawiali. Przy plamieniu w sumie tak samo. Dla mnie niepojęte jest to co oni na tej IP wyprawiają... trzymam kciuki, żeby było dobrze. Czasem kobiety mają niemalże krwotoki, a ciąża się utrzymuje.
Na WaryńskiegoKtóry szpital w Mikołowie masz na myśli?![]()
Dziewczyny, jaką macie temperature? Czytałam, że w ciąży jest podwyższona, nawet 37.0, a ja mam 36,3...?
Ech. Nie za wysoka [emoji57][emoji57]Ale trzeba być dobrej myśliDziewczyny beta wyszla 103,6jakas niska, ale w sumie moglam zajsc ok 24-25 stycznia, wiec mogloby byc? Nie wiem., wariuje juz. Zaraz wchodze do lekarza.
Ja 7 stycznia. U mnie przy 4+4 i becie powyżej było już ziarenko w pęcherzykuTo masz taki sam termin jak ja ja też 8stycznia okres, też byłam na wizycie tylko u mnie USG wygląda zupełnie inaczej, jest taka mała czarna plamka taki groszek. Pusty. U ciebie jest wyraźnie jaśniejszy i większy.
Betę robiłam wczoraj i jest ponad 54tys
Mam zrobić powtórkę w przyszłym tyg
Może też zrób bo niby przy pustym jaju też wzrasta ale już nie z taką prędkością jak powinna i będzie widać anomalie
Dziękuję. Teraz zmierzylam i też mam 36,7. A przed ciażą to nie wiem bo nie mierzyłam, może też mam takie niskie.Ja mam w granicach 36,7-36,9, przed ciąża na codzien w granicach 35,9-36,3
Wiem ja też uważam że u mnie nic z tego nie będzieJa 7 stycznia. U mnie przy 4+4 i becie powyżej było już ziarenko w pęcherzyku
Będzie!Wiem ja też uważam że u mnie nic z tego nie będzie
Dziękuję. Teraz zmierzylam i też mam 36,7. A przed ciażą to nie wiem bo nie mierzyłam, może też mam takie niskie. [emoji4]