Verona26
Fanka BB :)
Ja już nie mogę wytrzymać i chyba wpiedziele cała cytrynę o matko!!!!
A mnie dzis na slone. Mam wiejskie ziemniaczki o smaku twarozku![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mnie dzis na slone. Mam wiejskie ziemniaczki o smaku twarozku![]()
Obyś baniek nie puszczała [emoji1787] w sumie napiłabym się lemoniady...
Zawsze możesz jutro zrobić betę i jeśli spadnie, to już będziesz wiedzieć. To zaoszczędzi Ci dłuższego stresu. Ja bym tak zrobiła. Nie tracimy jeszcze nadzieiTemp mam 36,3. Ogolnie obraz jest ok, nic tam nie widac,ale pęcherzyka tez nienie wiem, oby do wtorku.
Jest nadal, ciut wieksze mysle ze po badaniu bo mi tam ladnie namieszal przy usg :/ aczkolwiek napisal w opsie ze krwawienie niewielki widoczne w pochwie..Moze i tak byc. A jak krwawienie ? Ustalo ? To teraz trzymamy kciuki zeby ladnie rosla beta.
Zawsze możesz jutro zrobić betę i jeśli spadnie, to już będziesz wiedzieć. To zaoszczędzi Ci dłuższego stresu. Ja bym tak zrobiła. Nie tracimy jeszcze nadziei[emoji1307]
Ja taki jak na okres nie,miałam tylko takie rozpieranie i ból pachwiny.Dziewczyny, macie bóle brzucha, przypominające trochę te okresowe?
Mmm,dokładnie.Kochana tez.bym tak zrobiła. A Ty robiłaś wcześniej bete zy tylko test? I kiedy robiłaś test?
Mocni trzymam kciuki [emoji173][emoji173]
Ja temperaturę mierze od 6 cykli,prowadzę wykresy,więc myślę, że coś o tym trochę wiemBardzo mozliwe, niektóre osoby maja niższa temperaturę i nie ma się co martwic. Najlepiej mierzyć temperaturę w ustach po przebudzeniu, nie wychodząc z łóżka, po min 4godz snu. Ważne aby badać ja rano o tej samej porze bo w ciągu dnia podobno wzrasta. Spróbuj raniutko [emoji846]
No to wszystkie z Tobą czekamy do wtorku w każdym razie..No wieci jestem, na usg nic nie widac kompletnie ale pan doktor powiedział, ze na usgizbie widac cokolwiek przy becie siegajacej 800-900..wiec we wtorek powtórka bety czy prawidlowo przyrasta i jesli tak, to moze oznaczac mega wczesna ciaze 2-3 tyg..i wg moich obliczen moze tak byc, bo stosunek byl 24-25 stycznia.... ale może byc tak, ze sie oczyszcze i nic z tego nie bedziemusimy czekac. Beta 103 tez wskazuje bardzo wczesna ciaze, w kazdym.razie krwawienie jest niewielki, lekow dac nie moze poki nic na usg nie widzi.
Ja nie mam w ogóle boli brzucha, ale w sumie nigdy w ciążach mi się nie zdarzało, więc taka uroda.. Jak boli brzuch, ale nie ma plamien, to podobno normalne, bo wszystko się tam rozciąga..Dziewczyny, macie bóle brzucha, przypominające trochę te okresowe?