• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
My wracamy od mojego mamy.
Nie wie jeszcze nic.
Pojechaliśmy do jego starszej siostry, wchodzę A ona do mnie,co taka blada jesteś. Mówię,że pewnie wirus,A tam jej córka mówi TAKI PEWNIE JAK MÓJ i uśmiech.
Miesiąc więcej jest niż ja,na wrzesień[emoji178][emoji178]
Chciałam żeby była moja położna,no ale cóż.

Ja się ucieszyłam że zostawiłam sobie większość ubrań po synku, ale teraz tak sobie myślę że on te pierwsze mial wiosenno-letnie, a teraz dziecko przyjdzie na świat na jesień.. Wiec nie obędzie się bez zakupu śpiworków, kombinezonów, czapek... 😎

Tak właśnie dokładnie jest mogą wystąpić plamienia to wtedy mam odstawić acard a potem do niego wrócić mi kazali brać do 34tyg w razie "w" jakby dzieciątko się wcześniej urodziło bo przy cc trzeba 3tyg wcześniej odstawić acard ale nie wcześniej em jak z heparyna.
Dowiem się w niedzielę mam wizytę wiec jak coś mi każe to musze wbijać 🤕 boje aie tego jak cholera
Ja przy ostatniej ciąży zrobiłam zastrzyk rano, a poród się zaczął wieczorem, no i miałam cięcie następnego dnia. Wszystko było ok, ale też miałam dawkę profilaktyczną, czyli 0.4 ;)

Powiedz mi widać coś było ???
Bo też idę 4+4
Długo się staraliscie? Macie jakieś dzieci już
My jeszcze nie to nasze 1sze wychuchane jak nie wiem wyczekane upragnione
Był pęcherzyk i ziarenko. Czyli wszystko jak trzeba.
Mam syna z 1 związku.
Trudno mi powiedzieć czy długo. W zeszłym roku wyszło za 2 razem Ale pozamaciczna,później 6 miesięcy anty. Odstawiłam i pęcherzyk nie pękał. W lutym tego roku miałam przyjść na monitoring Ale byłam już w ciąży.
20200208_151352.jpeg

Był pęcherzyk i ziarenko. Czyli wszystko jak trzeba.
Mam syna z 1 związku.
Trudno mi powiedzieć czy długo. W zeszłym roku wyszło za 2 razem Ale pozamaciczna,później 6 miesięcy anty. Odstawiłam i pęcherzyk nie pękał. W lutym tego roku miałam przyjść na monitoring Ale byłam już w ciąży.Zobacz załącznik 1081258
Widzę widzę jest 😍😍😍 jest mały babelek siedzi sobie tam 😆 ja też wam dam znać co mi powie choć ja mam dwa bonusy do tej ciąży w endometrium są dwa polipy 10mm i 9mm jest duża szansa ze ciąża to wchłonie dlatego sobie dużo odpoczywam teraz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry