Peony
Fanka BB :)
Daj znać co dokładnie powiedział. Mam nadzieję, że wszystko ok.
Juz po. Niestety zadnych konkretnich info...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz po. Niestety zadnych konkretnich info...
Ruda dawaj znać bo ja się denerwuje!
Ja miałam brązowe krwawienie w 6+1 i byłam w tym dniu na wizycie. Już widział serce. Badaniem nic nie nad ruszy. Lepiej żeby się przyjrzał i w razie czego dał lekiDziękuję na pewno będę leżeć w łóżku tylko się zastanawiam czy to nie za wcześnie do giną. Boję się że będzie mi grzebać i coś nad ruszy. Mam 6tc +5dc.
Jeśli ciąża rozwija się prawidłowo będzie już serduszko pewnie na usg (a jeśli nie serduszko, to pęcherzyk z małym zarodeczkiem), a badaniem się nie przejmuj, bo nie ma szans, żeby lekarz Ci coś naruszył, przecież ciąża jest w macicy, a lekarz bada szyjkę..Dziękuję na pewno będę leżeć w łóżku tylko się zastanawiam czy to nie za wcześnie do giną. Boję się że będzie mi grzebać i coś nad ruszy. Mam 6tc +5dc.
Nie strasz nas Kochana.. Zrób sobie meliske, odpocznij i nie przejmuj się tym lekarzem, bo pewnie on Cię tak zdenerwował, a teraz nie powinnaś się denerwować..Zaraz wam opisze. Jestem zbyt chwilowo zdenerwowana.
Dziewczyny - takie emocje!!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Mamy serduszko - pięknie łomotało w tym małym ciałku. Jak tylko je zobaczyłam to zaczęłam płakać[emoji7][emoji7]
Maluszek ma 1,12cm co odpowiada 7tygodniowi i 1 dzień.
Następna wizyta 5.03 wtedy już z lekarzem prowadzącym [emoji5]
A to moje maleństwo
Zobacz załącznik 1082001
Miałam już taki przypadek w listopadzie wszystko było dobrze do czasu jak poszłam do gina. Zrobiła mi badania zaczęła lecieć krew i tak już do końcaJeśli ciąża rozwija się prawidłowo będzie już serduszko pewnie na usg (a jeśli nie serduszko, to pęcherzyk z małym zarodeczkiem), a badaniem się nie przejmuj, bo nie ma szans, żeby lekarz Ci coś naruszył, przecież ciąża jest w macicy, a lekarz bada szyjkę..
Mam nadzieje ze wszystko okZaraz wam opisze. Jestem zbyt chwilowo zdenerwowana.

Wielkie gratulacjeDziewczyny - takie emocje!!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Mamy serduszko - pięknie łomotało w tym małym ciałku. Jak tylko je zobaczyłam to zaczęłam płakać[emoji7][emoji7]
Maluszek ma 1,12cm co odpowiada 7tygodniowi i 1 dzień.
Następna wizyta 5.03 wtedy już z lekarzem prowadzącym [emoji5]
A to moje maleństwo
Zobacz załącznik 1082001
Nie myśl o tym takMiałam już taki przypadek w listopadzie wszystko było dobrze do czasu jak poszłam do gina. Zrobiła mi badania zaczęła lecieć krew i tak już do końca