Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wysoka beta nie świadczy o bliźniakach, ten mit już dawno jest obalony.Mamy w rodzinie jedne blizniaki. Ale to u kuzynki meza. Rozmawialam wlasnie z jedna z jego wieeelu kuzynek to jak jej powiedzialam jakie bety byly to sama rzuciła tekst ze moze blizniaki- jest położną.
Wysoka beta nie świadczy o bliźniakach, ten mit już dawno jest obalony.
Wiem co czujesz będąc w takim zawieszeniu, ja też poszłam na USG w nadziei że coś zobaczę a tu nic. Dobrze że dziś masz tą wizytę to będziesz lepiej wiedzieć na czym stoisz a tak to i tak trzeba będzie czasu bo nawet jeśli nic nie widać to serce może się pojawić nawet do 8 tygodnia a drugi pęcherzyk też się zdarza dość często, albo się wchłonie albo będą bliźniaki też trzeba czasu
Ja już też na szpilkach siedzę byle te 2 tyg przeżyć i już będzie bardziej wiadomo
O matko,aż się sama zdenerwowałem.trzymam kciuki! Dawaj nam znać i uspokoj się troszke:-)Ja juz sama nie wiem. Okaze sie wieczorem![]()
Tak też miałam dwa pęcherzyki, jeden z zarodkiem drugi z cieniem. Bety mamy podobne.Mamy w rodzinie jedne blizniaki. Ale to u kuzynki meza. Rozmawialam wlasnie z jedna z jego wieeelu kuzynek to jak jej powiedzialam jakie bety byly to sama rzuciła tekst ze moze blizniaki- jest położną.
Tak też miałam dwa pęcherzyki, jeden z zarodkiem drugi z cieniem. Bety mamy podobne.
No to może właśnie tak jest [emoji4]
Ja wiem jacy są lekarze na NFZ, nic nie pomogą...zleceń na badania najlepiej okrojone. A zdjęć nawet nie dawają bo im papieru szkoda do usg...
Tak,to jest mega nie fajne. StresNo ja wlasnie nie wiem czy on tam zarodki czy co widzial.... najgorszy jest brak komunikatywnosci z jego strony...