reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Teraz powinnam mieć dni płodne od 14 do

Tak mutacja mthfr c677 tt homozygota i zespół antyfosfolipidowy podejrzenia były na trąbofilie, ale już nie ma. Biorę heparyne dwa razy dziennie w brzuch i aspirynę. Dodatkowo metylowane formy witamin. To jest najdłuższa ciąża jaką miałam. Teraz jeszcze mają podejrzenia tocznia. Wymyślają szukają... Tyle lat się lecze i w Polsce i w Niemczech. Po moich obserwacjach widzę że w Polsce mają większą wiedzę niż tutaj.
Trzymam kciuki zeby bylo jednak ok. A w Pl gdzie sie leczysz? Ja moge polecić Invimed Wrocław - bardzo dobre sprzęty, genialni lekarze

Dziewczyny, najgorszy koszmar. Krew i skrzep.
Strasznie się boję. Mąż już jedzie z pracy i jadę za chwilę do szpitala. Proszę trzymajcie kciuki [emoji24]

Teraz powinnam mieć dni płodne od 14 do

Tak mutacja mthfr c677 tt homozygota i zespół antyfosfolipidowy podejrzenia były na trąbofilie, ale już nie ma. Biorę heparyne dwa razy dziennie w brzuch i aspirynę. Dodatkowo metylowane formy witamin. To jest najdłuższa ciąża jaką miałam. Teraz jeszcze mają podejrzenia tocznia. Wymyślają szukają... Tyle lat się lecze i w Polsce i w Niemczech. Po moich obserwacjach widzę że w Polsce mają większą wiedzę niż tutaj.
Hmmm.. jeśli podejrzewają toczeń, to może ten steryd byłyby kluczowy?? Badalas kiedyś komórki NK??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry