Szperanina
Aktywna w BB
Ja tak samo...Ech Ja też jestem pełna obaw
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak samo...Ech Ja też jestem pełna obaw
Czyli skoro obie mamy podobnie to musi być normalne.Ja tak samo...
Oczywiście, że normalne, raz mogą boleć, raz nie.. Mnie w ogóle nie bolą na przykład.. To żaden wyznacznikHej dziewczyny jestem w 7 tyg ciazy
Mam do was pytanie bo trochę się martwię dzisiaj wstałam i w ogóle mnie piersi nie bolą, czy to normalne?
Dobrze będzie!!! Ależ nam wizyt się szykuje dziśJa dzisiaj o 12 lekarz, zaczynam się stresowac:-/ dobrze że jestem w pracy to jakoś minie
Ja to najchętniej chodzilabym co chwile byle by zobaczyć czy wszystko okJa myślę czy dzisiaj się nie przejść na usg. Bo jakiś taki niepokój mam w sobie.
Wyobraźnia
Ja usg miałam w 4+4 ,i dłuży mi się do kolejnej wizyty.Ja to najchętniej chodzilabym co chwile byle by zobaczyć czy wszystko ok
Tak,to normalneHej dziewczyny jestem w 7 tyg ciazy
Mam do was pytanie bo trochę się martwię dzisiaj wstałam i w ogóle mnie piersi nie bolą, czy to normalne?
Funkcja jajników, taka jak w dni płodne podczas ciazy jest wyłączona. Jajnik,z którego była owulacja i doszło do zapłodnienia do ok 4 msc ciąży jest powiększony, ale nie daje on dolegliwości bólowych.Teraz powinnam mieć dni płodne od 14 do 20