Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ja nie jestem księgową Ale jeśli chodzi o wolne itp W ciąży to już chyba wszystko się dowiedziałam[emoji6]Wiem ze mamy tu policjantki, pielegniarki itp, ale czy mamy tu ksiegową ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie jestem księgową Ale jeśli chodzi o wolne itp W ciąży to już chyba wszystko się dowiedziałam[emoji6]Wiem ze mamy tu policjantki, pielegniarki itp, ale czy mamy tu ksiegową ?![]()
Ja nie jestem księgową Ale jeśli chodzi o wolne itp W ciąży to już chyba wszystko się dowiedziałam[emoji6]
Ja usg miałam w 4+4 ,i dłuży mi się do kolejnej wizyty.
Gdyby nie to,że mój gin ma urlop to byłabym już po kontrolnej wizycie,A tak to muszę czekać.
Kurde a te bóle brzucha ranoOczywiście, że normalne, raz mogą boleć, raz nie.. Mnie w ogóle nie bolą na przykład.. To żaden wyznacznik![]()
A te bóle brzucha z rana?Tak,to normalne![]()
Aaa chyba żeMi o PIT chodzibo mam tą ulge do 26 lat i jak to teraz rozpisywac. Bede sie rozliczac w e-pity
Nikt nie powie, czy to ok, czy nie.. Mnóstwo dziewczyn pobolewa brzuch, bo wszystko się tam rozciąga.. Ja akurat nie mam w ogóle bólu brzucha, ale nigdy w ciąży nie miałam, więc to też nic nie znaczyKurde a te bóle brzucha rano![]()
Bóle brzucha są objawem zmian,jakie zachodzą teraz w macicy. Dla niej jest to teraz rewolucjaA te bóle brzucha z rana?![]()
Mnie też pobolewa i się martwięKurde a te bóle brzucha rano![]()