Tasza
Fanka BB :)
Super[emoji3]Dobra weszlam do domu wiec wam pisze i wrzucam fotki.
Moje obliczenia sie zgadzaly. Mamy jeden dzien roznicy wiec jest idealnie. Serduszko bije 129 bpm. Wg usg 7t0d.
CRL 0.81 cm
Zdjecia obrobie to wrzuce.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super[emoji3]Dobra weszlam do domu wiec wam pisze i wrzucam fotki.
Moje obliczenia sie zgadzaly. Mamy jeden dzien roznicy wiec jest idealnie. Serduszko bije 129 bpm. Wg usg 7t0d.
CRL 0.81 cm
Zdjecia obrobie to wrzuce.
Też mam tyłozgięcie i nie wiem jaki by to miało mieć wpływ. Przecież macica rośnie. Czy łożysko się przesuwa?[emoji848]pół roku temu jeden gin stwierdził że to możliwa przyczyną jest tyłozgiecie macicy. W grudniu inny stwierdził że mam taką budowę anatomiczna macicy i dlatego mam problem z zajściem i utrzymaniem ciąży. Przy zatrzymaniu miesiączki mam zażywać duphaston i acard. Na tych lekach donosilam szczęśliwie 1 ciążę.
Nasza za moment skończy 13[emoji4]tak mam 18msc dziewczynkę :-) , Też masz synka ? :-) . także staramy się o rodzeństwo dla Naszych maluchów
Przy auto immuno jest jedna skuteczna w moim przypadku droga do wyleczenia. Tylko trudniejsza niż łykanie tabletek. Chemia domowa eko, kosmetyki eko, NO make-up, NO pazury, NO farbowanie włosów, żarcie tylko nieprzetworzone. Tymbardziej przy mthfr homo powinnaś wyrzucić kategorycznie gluten z diety. I laktozę. To podstawa. A w zasadzie o doeta paleo i przejście na protokół autoimmunologiczny i posiedzieć na nim minimum pół roku. Nie wiem co z tego robisz? I jak tarczyca?Teraz powinnam mieć dni płodne od 14 do
Tak mutacja mthfr c677 tt homozygota i zespół antyfosfolipidowy podejrzenia były na trąbofilie, ale już nie ma. Biorę heparyne dwa razy dziennie w brzuch i aspirynę. Dodatkowo metylowane formy witamin. To jest najdłuższa ciąża jaką miałam. Teraz jeszcze mają podejrzenia tocznia. Wymyślają szukają... Tyle lat się lecze i w Polsce i w Niemczech. Po moich obserwacjach widzę że w Polsce mają większą wiedzę niż tutaj.
Wczoraj byłam w szpitalu kazali iść do swojej Gin. A Gin powiedziała że nie da mi progesteronu.A nie mógłby Ci ktoś jakiejkolwiek formy progesteronu podesłać? Wizyta w szpitalu ewentualnie?
Odpoczywaj, powodzenia [emoji3]Musiałam zostać w szpitalu, nie wiadomo skąd to krwawienie, możliwe że krwiak
Teraz już krwawienie jest mniejsze, dostaje sporą dawkę luteiny i duphastonu
Na usg widać na szczęście dwa serduszka [emoji177], jeśli dziś się już nic nie wydarzy to prawdopodobnie będzie dobrze, ale kilka dni muszę tu zostać
A to tylko kilka dni.Na właśnie od OM miałam.6t6d A minie wydaje że usg pokazało 6t1d ze względu na rozmiar zarodka. Pewnie mają normy które odpowiadają za dany tydzień i dzień dlatego. Zobaczymy co będzie sama kolejnym usg [emoji4]
Przy auto immuno jest jedna skuteczna w moim przypadku droga do wyleczenia. Tylko trudniejsza niż łykanie tabletek. Chemia domowa eko, kosmetyki eko, NO make-up, NO pazury, NO farbowanie włosów, żarcie tylko nieprzetworzone. Tymbardziej przy mthfr homo powinnaś wyrzucić kategorycznie gluten z diety. I laktozę. To podstawa. A w zasadzie o doeta paleo i przejście na protokół autoimmunologiczny i posiedzieć na nim minimum pół roku. Nie wiem co z tego robisz? I jak tarczyca?
Mamy serduszko[emoji173][emoji173][emoji173] wszystko dobrze ,ciaza młodsza oszacowana na 6+0
Ufff ulga:-)
Melduję się po wizycie ciąża 7+2 serduszko pika cudnie. Miliony wyników za tydzień kolejna wizyta. termin 5 października miodzio