8Ania8
Fanka BB :)
A duphaston bierzesz co 8 godzin dokładnie ? Bo ja też mam 3xdziennie i się zastanawiam.Miałam dwa tygodnie temu i dziś wróciło jakoś mocniejsze.. Mam 3x1 duphaston plus inne leki i dużo wypoczywam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A duphaston bierzesz co 8 godzin dokładnie ? Bo ja też mam 3xdziennie i się zastanawiam.Miałam dwa tygodnie temu i dziś wróciło jakoś mocniejsze.. Mam 3x1 duphaston plus inne leki i dużo wypoczywam![]()
Różnica w pomiarze może wynikać z tego jak lekarz ułożył / włoży głowicę pod jakim kontem ...ostatni raz jak ja byłam u gin. to 3x mówił że bobo ma 5mm a włoży głowicę pod innym kontem i nagle mówi o teraz lepiej widać jest 7,5mm.Chyba za szybko do Was dołączyłam. Dostałam plamienia. Raz to krew w śluzie a raz brązowe plamienie. Byłam w szpitalu, lekarz powiedział, ze wsyztsko wygląda ok dał mi duphaston i kazał się oszczędzać. Ale w pon dziecko miało 5,5 mm, dziś tylko 6,4 i bardzo mnie to martwi
Czy któraś z Was ma plamienia/krwawienie i nie skończyło się to źle ?
Chyba za szybko do Was dołączyłam. Dostałam plamienia. Raz to krew w śluzie a raz brązowe plamienie. Byłam w szpitalu, lekarz powiedział, ze wsyztsko wygląda ok dał mi duphaston i kazał się oszczędzać. Ale w pon dziecko miało 5,5 mm, dziś tylko 6,4 i bardzo mnie to martwi [emoji22]
To jest straszne. Jak lekarz ginekolog może ocenić stan psychiczny pacjentki i możliwość porodu SN, albo jak nie mając wiedzy z kardiologii czy ortopedii zdecydować czy rodzić naturalnie nie może czy jednak może...A co do nacisku rodzenia SN to teraz wogole maja cesarki ukrócić. Kiedyś jak rodziło się cięciem to drugi poród można było wybrać a teraz ma być już bez możliwości wyboru a lekarz w szpitalu ma decydować i z każdej cesarki się „rozliczać”
Chyba za szybko do Was dołączyłam. Dostałam plamienia. Raz to krew w śluzie a raz brązowe plamienie. Byłam w szpitalu, lekarz powiedział, ze wsyztsko wygląda ok dał mi duphaston i kazał się oszczędzać. Ale w pon dziecko miało 5,5 mm, dziś tylko 6,4 i bardzo mnie to martwi
Cześć Dziewczyny, ja również chciałabym do Was dołączyć chociaż bardzo się boję żeby nie zapeszyc. W grudniu poroniłam w 6 tygodniu i 5 dniu. Testowałam w Walentynki, wg. kalkulatora termin porodu to 23 października.
Ja też mam plamienia. Codziennie o tej samej godzinie. Trwają 3-4 godziny.A od ilu dni masz te plamienia ? Bierzesz duphaston ?