Verona26
Fanka BB :)
Ja mam tak samo... jakosntam.za gorąco.
Do sklepu bez butelki wody w torebce nigdy nie chodze. Wiecznie mi slabo w sklepach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do sklepu bez butelki wody w torebce nigdy nie chodze. Wiecznie mi slabo w sklepach
Ja wg OM powinnam być 7+4,A wg usg jestem 6+6,czyli jakby 5 dni różnicy. Usg liczy z cykli 28 dniowych i gdy owulacja jest 14 dnia, ja mam cykle 30 dniowe i owulacje miałam 16 dnia (wiem,bo mierze temp). To już jest nie 5,a 3 dni różnicy. Dodatkowo do zapłodnienia moglo dojść 17 dnia,a nie 16 w dzień owulacji. Więc różnica znowu by się zmniejszyła o 1dzien. Mam nadzieję, że tak właśnie jest [emoji6]
Ja W dzień spodziewanej miesiączki miałam ledwo widoczny cień drugiej kreski. A 5 dni przed spodziewanym okresem,robilam bete ponieważ szliśmy na imprezke, wiec chcialam mieć pewnośćTo trochę mi to rozjasnilas. Mam nadzieję że tak będzie. Bo u mnie OM 01.01 pozytywny test owu 14dc rano i wieczorem więc w sumie owu mogła być 16 dc A zapłodnienia 17. Tyle że u mnie już 24dc było zagniezdzenie ho czułam A 25dc cień kreski. 26 beta bardzo niska 13.26, ale pozytywna. Więc w sumie nie wiem jaki długi miał być ten cykl...[emoji848][emoji848]
Ja dlatego jak na szpilkach czekam do poniedziałku, żeby zobaczyć serducho, a później już obiecuje sobie, że będę duuuzo spokojniejszaJa staram się nie nakręcać, obiecałam sobie, ze jak będzie w dobrym miejscu i serduszko to koniec nerwów bo i tak nic to nie da. Czuje bardziej podekscytowanie [emoji846]
Ja W dzień spodziewanej miesiączki miałam ledwo widoczny cień drugiej kreski. A 5 dni przed spodziewanym okresem,robilam bete ponieważ szliśmy na imprezke, wiec chcialam mieć pewność [emoji6] to wyszło,że nie jestem w ciąży. Ja też mam jazdę czy oby na pewno jest ok. Śmieje się, że już w wariatkowie mi prześcieradła prasują [emoji23]
O to świetnie, będzie nam raźniej razemTo daj im znać że dla mnie niech też wyprasuja [emoji23][emoji23][emoji23]położę się tam z Tobą... To ja już teraz nic nie kumam jak to jest... mam tylko nadzieję że na następnej wizycie się wyrówna [emoji4]
O to świetnie, będzie nam raźniej razem [emoji23][emoji23]
No i w domu trochę odetchną z ulgąRaczej, w kupie zawsze raźniej... [emoji23][emoji23][emoji23]