Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Dokładnie.I nawet na codzień się tego nie odczuwa prawda? Dopiero na zdjęciu. Jeszcze specjalnie ubieram te same ubrania, fajnie to widać [emoji3590]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokładnie.I nawet na codzień się tego nie odczuwa prawda? Dopiero na zdjęciu. Jeszcze specjalnie ubieram te same ubrania, fajnie to widać [emoji3590]
Myślę,że my tu to wiemy [emoji6][emoji847]Z całą pewnością nie ma brzucha ciążowego w 6 tyg ciazy[emoji23] na tym etapie wiele kobiet nie wie,że jest w ciąży [emoji6] jest to na pewno skutek wzdeć i zmian w perystatyce jelit. Ja mając brzuch płaski jak deska cale Zycie w 1 dzień urósł mi do rozmiarów 4 miesiąca.. na drugi dzien już go nie było, także spokojnie [emoji6]
I dobrze[emoji307]Kurcze u mnie to nic a nic płasko jak decha, a to nie pierwsza ciąża i mięśnie brzucha to mam słabe mimo bardzo mocnych ćwiczeń czuje dysproporcje
Z całą pewnością nie ma brzucha ciążowego w 6 tyg ciazy[emoji23] na tym etapie wiele kobiet nie wie,że jest w ciąży [emoji6] jest to na pewno skutek wzdeć i zmian w perystatyce jelit. Ja mając brzuch płaski jak deska cale Zycie w 1 dzień urósł mi do rozmiarów 4 miesiąca.. na drugi dzien już go nie było, także spokojnie [emoji6]
No skoro w 8 ,to zmienia postać rzeczyNie jestem w 6 tc, a w 8 jeśli jużto moje drugie dziecko i dostrzegam dużą zmianę. Oczywiście, że brzuch na tym etapie to nie dziecko, które jest w tym czasie wielkości maliny, ale ciało się zmienia i fajnie zrobić zdjęcia by później złożyć je w całość i widzieć "wzrost", a nie przeskok
![]()
Też jestem pielęgniarką. Na dzieciach pracujęTak, jestem pielęgniarką. Mieszkam nad morzem. Powiedzmy, że w okolicach Słupska.
No skoro w 8 ,to zmienia postać rzeczy [emoji23]