Karolina94
Fanka BB :)
Ja mialam miec wstawiana koronę, ale w ciąży nie można więc mam jeść druga strona i w drugim trymestrze przyjść na wymiane tego wkładu tymczasowego.Poki co zeby nie podraznic to mi papki zostaly i nic twardego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam miec wstawiana koronę, ale w ciąży nie można więc mam jeść druga strona i w drugim trymestrze przyjść na wymiane tego wkładu tymczasowego.Poki co zeby nie podraznic to mi papki zostaly i nic twardego
Oj, uduszeJa dzisiaj ryz z jablkiem i cynamonem. Bez zadnych innych dodatków.
Zrzuci się po.I bardziej idące w boczki [emoji23]
Ja mialam miec wstawiana koronę, ale w ciąży nie można więc mam jeść druga strona i w drugim trymestrze przyjść na wymiane tego wkładu tymczasowego.
Na pewno tantum verde, Uniben...⁰
Dziewczyny a pytaliście może swoich gin co możemy brać w razie przeziębienia? Od wczoraj złapało mnie mega chorobsko, kaszel, katar ból głowy, w połączeniu z moimi wieczornymi wymiotami można oszalec, a wizytę mam dopiero we wtorek![]()
No, dobrze ze to sie szybko robi. Ze śmietaną 100 razy lepsze, ale od smietany mnie odrzuca. Na szczescie jabłka sprawiaja ze ryż jest wystarczająco mokry i da sie zjesc. Tak właśnie kombinowalam co zjeść, bo nic porzadnego nie moge. I zrobilam listę i patrze jest ryż, sa jabłka... probuje. I dzisiaj, pierwszy raz od trzech tygodni, najadlam sie xDOj, uduszeZrobiła mi się mega ochota na ryż z jabłkami i cynamonem i bitą śmietaną, właśnie robię
♥
Ja 32 w tym roku.Witam i gratuluję wszystkim [emoji5]
U mnie wg kalkulatoru ciąży data porodu 26th Październik.
Mam już synka 10 lat i rodzina zastępcza dziewczynkę 8 lat. Nie planowałam więcej dzieci ale tak wyszło [emoji85] Mam 33 lata, ciekawa jestem czy jest tu dużo mam po 30? [emoji5]
Pozdrawiam
Zrobiłam ciasto
Wyszedł zakalec [emoji31][emoji31]Ale pyszne