Karolina94
Fanka BB :)
W 1 i 2 trymestrze wizyty są co 4 tygodnieMam pytanie do dziewczyn które były na usg w 8tc, kiedy macie kolejne wizyty??? Lekarz kazał mi przyjść dopiero po prenatalnych czyli za ponad 4tyg. Tak odległe to brzmi...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W 1 i 2 trymestrze wizyty są co 4 tygodnieMam pytanie do dziewczyn które były na usg w 8tc, kiedy macie kolejne wizyty??? Lekarz kazał mi przyjść dopiero po prenatalnych czyli za ponad 4tyg. Tak odległe to brzmi...
trzymam kciuki!
Bardzo mi przykro[emoji19][emoji19][emoji25]Serce nie bije a moje sie rozpadło własnie na miion kawałkow....ale to bol , zal i złosc....
Serce nie bije a moje sie rozpadło własnie na miion kawałkow....ale to bol , zal i złosc....
Na którą idziesz?bardzo mi przykro, trzymaj się...
ja jutro mam wizytę i dowiem się ostatecznie czy jest ok czy to koniec przygody.. dziś powtórzyłam betę i był przyrost.... zaczynam się chyba stresować
Kochana bardzo mi przykro . Może jeszcze jest nadzieja który masz tydzień ?Serce nie bije a moje sie rozpadło własnie na miion kawałkow....ale to bol , zal i złosc....
Przykro mi [emoji22]Serce nie bije a moje sie rozpadło własnie na miion kawałkow....ale to bol , zal i złosc....