Rudaa94
Fanka BB :)
Ja sie przez 4 miesiace nie zanudzilam
Jasne, nie ma co. Na zwolnieniu w sumie nudno, ale przynajmniej bezpiecznie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jasne, nie ma co. Na zwolnieniu w sumie nudno, ale przynajmniej bezpiecznie.
Kochana a ja ze mam nic do roboty to się coflam do tylu i przeczytałam dlatego dopiero dziś odpisuje bo mi to zeszłoPolać je, dobrze gada! Haha, a tak serio to mnie się dziś przykro zrobiło na te słowa że napędzamy złą atmosferę, że się nakręcamy i przez nas ktoś stąd odchodzi. Ja też nie mam za bardzo komu się wyżalić i powiedzieć że się boję bo niedawno miałam taką czy inna sytuację. Ja jestem zbyt leniwa żeby szukać 100-200 stron do tyłu co kto pisał, ale też wydawało mi się, że wszystkie lub prawie wszystkie pisały że się boją czy będzie serduszko i czy będzie wszystko ok. To faktycznie wynika z różnych etapów ciąży i hormonów. Za ok 4-5 tygodni wszystkie będziemy w 2 trymestrze czyli tym "bezpieczniejszym", z mniejszym prawdopodobieństwem straty. Dajmy se szanse![]()
Tak trzy razy pod rząd. W tym czasie zmieniłam lekarza. Jedynie co mój obecny lekarz powiedział to: do trzech razy sztuka.Anna1988,
hardcore [emoji15][emoji85]
Ciąża jedna po drugiej? Trzy razy pod rząd, bez regeneracji i odpoczynku organizmu?
I lekarz tego nie skomentował?
Mój by mnie objechał z góry na dół...
Słuchaj, nic się nie przejmuj. Jedne są mniej inne bardziej płodne. Może akurat ci tym razem pyknieTak trzy razy pod rząd. W tym czasie zmieniłam lekarza. Jedynie co mój obecny lekarz powiedział to: do trzech razy sztuka.
Nie spodziewałam się, że za każdym razem się uda się od razu, na dodatek z facetem widujemy się tylko w weekendy ( Mieszkamy w różny miastach). Za każdym razem myślałam, że przez to będziemy się długo starać.
Jednak wyszło inaczej
Anna_87 czekam i nie puszczam kciuków. Daj znać żeby mi nie odpadły z tego zaciskania, jeszcze mi się przydadzą [emoji6]
Cześć dziewczyny jeśli mogę chciałbym dołączyć do waszego forum... Czytam was od dłuższego czasu ale bałam się ujawnić bo chciałam mieć pewność że ciaza jest żywa i zdrowatermin mam na 2 października, to będzie moje drugie dziecko mam nadzieję...