• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
No właśnie, tak mi się wydawało, że samo to wystarczy...
Oczywiście,że tak. Amniopunkcja jest badaniem inwazyjnym. Ja już dokładnie nie wnikalam w te możliwe powikłania,które w jakimś tam ,co prawda niewielkim %,Ale jednak mogą wystąpić. Nawet,któraś Was podawała jakieś przykłady tak mi się wydaje. Natomiast,aby uniknąć ryzyka powyższego i więcej,a przede wszystkim jeśli kogoś stać można właśnie wykonać badanie wolnego dna płodu z krwi matki. I wynik tego badanie jest wystarczający, do podjęcia jakichkolwiek dalszych kroków.

Doczekałam się 🤮🤢 dzisiaj od rana. Wybiło 6+2, odpuściłam sobie pracę. Jak tylko wstaje to boli mnie brzuch 'jak na okres'. Raczej to nic niepokojącego. Jutro jestem u lekarza ❤️

dzięki dziewczyny za wpisy nie spodziewałam sie takiego odzewu ja lucze na to ze będzie ok :)

a dziewczyny ktore czekaja na mdłości to niech sie cieszą ze ich nie mają.. przecież to sie nie da funkcjonować.. cieszcie sie ciążą bez wiekszych objawów...

ja po mdłościach i stresach jestem już 3kg na minusie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry