bleucoco
Fanka BB :)
Nie no wiadomo. To fajna sprawa! U mnie w prywatnej przychodni jest normalne USGU niego to standardowe USGw pierwszej ciąży też takie ładne miałam
nie dopłaca się nic za to. Po prostu jest już w standardzie w cenie wizyty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie no wiadomo. To fajna sprawa! U mnie w prywatnej przychodni jest normalne USGU niego to standardowe USGw pierwszej ciąży też takie ładne miałam
nie dopłaca się nic za to. Po prostu jest już w standardzie w cenie wizyty
Dziewczyny w końcu dotarłam do domu. A wiec na dzień dzisiejszy wszystko jest dobrze. Maluszek ma nóżki i raczki, kręgosłup i szczękę - i oczywiście serduszko [emoji3059]
Po naciśnięciu ręka brzucha maluszek się ruszał a tak to spał.
Mamy 2,90cm i jest to 9+4 (wg om 9+5)
Termin porodu wpisany w zaświadczenie o ciąży 4.10.2020
A to nasz model/ka
Zobacz załącznik 1088033
Zobacz załącznik 1088034
Następna wizyta już idę do ginekologa zwykłego ale nadal w szpitalu
Także 17.03 usg i spotkanie z nowym lekarzem
20.03 konsultacje przed badaniami prenatalnymi.
O matko, ale Twój lekarz ma ekstra sprzęt
Prawie trzy centymetry człowieka, to już kawał maluszkaDziewczyny w końcu dotarłam do domu. A wiec na dzień dzisiejszy wszystko jest dobrze. Maluszek ma nóżki i raczki, kręgosłup i szczękę - i oczywiście serduszko
Po naciśnięciu ręka brzucha maluszek się ruszał a tak to spał.
Mamy 2,90cm i jest to 9+4 (wg om 9+5)
Termin porodu wpisany w zaświadczenie o ciąży 4.10.2020
A to nasz model/ka
Zobacz załącznik 1088033
Zobacz załącznik 1088034
Następna wizyta już idę do ginekologa zwykłego ale nadal w szpitalu
Także 17.03 usg i spotkanie z nowym lekarzem
20.03 konsultacje przed badaniami prenatalnymi.
Fajnie jak tak wstawiacie te USG to można sobie zobaczyć jak to u nas będzie wyglądałoPrawie trzy centymetry człowieka, to już kawał maluszka![]()
ja wczoraj zasnęlam razem z mlodym po 21... ogolnie caly czas jestem glodna i mi słabo.. wiec chodze i jem a na mało co mam ochotę... jak tak będzie to szybko nadrobie kilogramy..
wczoraj zamarzyły mi się świeżutkie truskawki, czereśnie maliny i arbuz.. oby do lata [emoji2]
A ja wam napisze na pocieszenie bo chyba jestem najdalaj z ciążą, że ja już nie mam mdłości takich jakie mialam zostalo tylko zmeczenie ale tez juz nir jest takie wielkie jak bylo jeszcze tydzien temu wiec dziewczyny jest szansa, że wam zaraz to przejdzie.. głowa do góry.. będzie dobrze.
Ja dziś w hotelu dorwałam się do arbuza na śniadanie, no i był taki pyyyszny, jak nie w zimie [emoji7][emoji85] Mi tak w 8+4 - 8+5 mdłości trochę odpuściły, ale zobaczymy co będzie dalej..
Mój lekarz jest mistrzem USG i ma świetny sprzęt - Citomed w Toruniuza wizytę place 230 zł
![]()
Moje apki liczą tak samo jak lekarz, więc nie wiem czemu u Ciebie inaczejNo to tak samo jakby mnie choć druga apka pokazuje już 9+3 nie wiem jak to liczyć [emoji33][emoji33][emoji33]