Rozumiem po obciążeniu masz dobry cukier ale ten ranny juz wystarczy do stwierdzenia cukrzycy niestety ale w suNie mam podanych norm po obciążeniu. Tylko pisze mój wynik
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozumiem po obciążeniu masz dobry cukier ale ten ranny juz wystarczy do stwierdzenia cukrzycy niestety ale w suNie mam podanych norm po obciążeniu. Tylko pisze mój wynik
Nie pamiętam tych norm po obciążeniu ale na czczo w ciąży nie może przekroczyć 92 i tak przekroczenie oznacza cukrzyce ciazowa
Moj tez przeoczyl to w poprzedniej ciąży i stwierdzono mi cukrzyce w 22 tygodniu dopytaj lekarki bo lepiej to kontrolowaćMasz racje właśnie przeczytałam, że dla kobiet w ciaży powyzej 92 trzeba zrobic już kolejne badania obciążeniowe dlaczego wiec moja gin mi nie kazała? Nie zwróciła uwagi czy co ? Chyba musialabym ją odwiedzić i zapytać..
Strasznie szybko miałaś to badanie z obciążeniem, nawet nie wiedziałam że tak mozna nawet jak już wychodzi podwyzszony, tylko że dopiero po 20 tygWitam dziewczyny ja jestem po badaniach krwi i wyszła podwieszona glukoza 94. Lekarz skierował mnie na próbę glukozy . Dzis odebrałam wyniki i czekam na wizytę w sobotę. Pierwsze pobranie 98
Po godzinie 140
Po 2 godzinach 110. Czy to już pewna cukrzyca ciążowa ?
Im zarodek będzie starszy tym będzie lepiej i będzie silniejszy więc takie naczynko nie zaszkodzi mu, oby właśnie tak byłojestem po wizycie i to moje coś to prawdopodobnie naczynie możliwe ze połączone z pępowiną.. bardzo rzadki przypadek... kontrola za 2 tyg i są 2 opcje.. albo to zostanie wchłonięte i będzie ok albo zarodek przestanie sie rozwijać...
pozostaje czekać [emoji52]
O kurde, chyba się przejade. A co to za lekarz? Jak się nazywa?
GratulujęSiema, mam 5mm i bije mi serduszkoZobacz załącznik 1088172 ❤
jestem po wizycie i to moje coś to prawdopodobnie naczynie możliwe ze połączone z pępowiną.. bardzo rzadki przypadek... kontrola za 2 tyg i są 2 opcje.. albo to zostanie wchłonięte i będzie ok albo zarodek przestanie sie rozwijać...
pozostaje czekać [emoji52]
Tak cukrzyca ciążowa.Witam dziewczyny ja jestem po badaniach krwi i wyszła podwieszona glukoza 94. Lekarz skierował mnie na próbę glukozy . Dzis odebrałam wyniki i czekam na wizytę w sobotę. Pierwsze pobranie 98
Po godzinie 140
Po 2 godzinach 110. Czy to już pewna cukrzyca ciążowa ?