Artemida90
Fanka BB :)
W sensie że robisz kurs pilota? Gratulacje ! Też zawsze chciałam nawet obok nas jest taka szkółka ale strasznie droga
Chyba jej chodziło o locie jako pasażer [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sensie że robisz kurs pilota? Gratulacje ! Też zawsze chciałam nawet obok nas jest taka szkółka ale strasznie droga
"indywidualny lot samolotem" hmmm obstawiała bym kurs jednak,Chyba jej chodziło o locie jako pasażer [emoji4]
Jestem po wizycie u gina. Mój płód się nie rozwija. Jest na etapie 6 tyg a powinien być 11. Mam powtórzyć co dwa dni betę i w sobotę okaże się czy jest o co walczyć. Jestem zalamana
Trzymaj sie dzielnie.Jestem po wizycie u gina. Mój płód się nie rozwija. Jest na etapie 6 tyg a powinien być 11. Mam powtórzyć co dwa dni betę i w sobotę okaże się czy jest o co walczyć. Jestem zalamana
Strasznie mi przykroJestem po wizycie u gina. Mój płód się nie rozwija. Jest na etapie 6 tyg a powinien być 11. Mam powtórzyć co dwa dni betę i w sobotę okaże się czy jest o co walczyć. Jestem zalamana
Nie ma ;(A serduszko jest?