Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niby reaktywne ale wartości graniczne. Tego nie rozumiemU niej przeciwciała są niereaktywne, albo mi się na oczy rzuciło i źle patrzę.
I jak to się ma do 3 miesięcy odkąd panuje koronawirus? W ciągu nie całych 3 miesięcy zachorowało już ponad 100.000 osób z czego zmarlo 4 tys prawie. Grypa aż tylu nie zabiła tak szybko więc nie rozumiem tego porównaniaPrzypadkowy link za 2019 dotyczący zachorowań na"zwykłą grypę" i ilości osób które przez nią zmarły. W Polsce. Tylko media nie mówią o tym od 3 miesięcy.![]()
Puls Medycyny - portal medyczny - wiadomości, lekarze, szpitale, opieka medyczna
Pulsmedycyny.pl to opiniotwórczy portal dla lekarzy i kadry menedżerskiej sektora medycznego. Zawiera wiarygodne artykuły o tematyce medycznej, opracowywane we współpracy z ekspertami oraz informacje dotyczące systemu ochrony zdrowia.pulsmedycyny.pl
Przypadkowy link za 2019 dotyczący zachorowań na"zwykłą grypę" i ilości osób które przez nią zmarły. W Polsce. Tylko media nie mówią o tym od 3 miesięcy.![]()
Puls Medycyny - portal medyczny - wiadomości, lekarze, szpitale, opieka medyczna
Pulsmedycyny.pl to opiniotwórczy portal dla lekarzy i kadry menedżerskiej sektora medycznego. Zawiera wiarygodne artykuły o tematyce medycznej, opracowywane we współpracy z ekspertami oraz informacje dotyczące systemu ochrony zdrowia.pulsmedycyny.pl
I owszem, nie ma się co dać zwariować ale gadanie, że grypa gorsza sprawia tylko, że ludzie to bagatelizują jeszcze bardziej i udają, że nic totalnie się nie dzieje. A dzieje się i ja srogo się obawiam o to co będzie dalej. Nie o siebie a o dzieci i starszych członków rodziny ☹ mi tak łatwo nie przejdzie przez gardło "zachorują to zachorują, będzie co ma być" jak to ciągle słyszę. Ja się akurat bardzo matwie o swoich bliskich i totalnie nie wiadomo nawet coozna by zrobić by im pomócOczywiście a propos korona nie jestem zdania, że należy się pchać w miejsca typu Chiny czy Włochyale jak ktoś ładnie napisał "maseczki na twarz chronią przed koronawirusem tak jak stringi zakrywają du*ę". Nie możeny dać się zwariować.