Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja uprawiam nicnierobienie od pierwszej wizyty u lekarza , ale zwolnienie dostałam ze względu na to , że pracuje z odczynnikami chemicznymi więc to , że na zwolnienie idzie się u mnie od razu , jest normalne .Dziewczyny pracujecie czy już w domku? Ja jeszcze pracuje ale mąż ze względu na koronawirus chce mnie już do domu wysłać, bo obawia się że się zaraże. a Jak to u Was wygląda?
Bardzo dobry pomysł. Ja zamierzam z ciuchów ciazowych kupić 2 pary długich jeansow z h&m i jakieś shorty na lato. Mam dużo ciuchów oversize z zary i tam będę uzupełniać garderobę. Jakoś nie widzę siebie w leginsachA jak tam u Was samopoczucie? Ja wczoraj wybrałam się na zakupy ciuchowe, bo już byłam chciałam odświeżyć szafe i kupiłam trochę ciuchow, no i już czeeeekam na wiosnęW ogóle w poprzedniej ciąży nie kupowalam praktycznie nic, ale teraz stwierdziłam, że chce czuć się komfortowo, no i można zaszaleć, a co
![]()
Puste półki i kolejka po mięso na ok 45 min stania.Czu u Was w miastach też puste półki w sklepach? U mnie ludzie powariowali.
Dziewczyny pracujecie czy już w domku? Ja jeszcze pracuje ale mąż ze względu na koronawirus chce mnie już do domu wysłać, bo obawia się że się zaraże. a Jak to u Was wygląda?
Dziewczyny pracujecie czy już w domku? Ja jeszcze pracuje ale mąż ze względu na koronawirus chce mnie już do domu wysłać, bo obawia się że się zaraże. a Jak to u Was wygląda?
Czu u Was w miastach też puste półki w sklepach? U mnie ludzie powariowali.
Ja pracuję i będę pewnie do końca pracowaćDziewczyny pracujecie czy już w domku? Ja jeszcze pracuje ale mąż ze względu na koronawirus chce mnie już do domu wysłać, bo obawia się że się zaraże. a Jak to u Was wygląda?
Ja też ubieram się najczęściej w oversize, więc tylko "doły" będą potrzebne typowo ciążowe i w sumie dobrze, bo nie będzie mi później dużo ciuchów zalegaćBardzo dobry pomysł. Ja zamierzam z ciuchów ciazowych kupić 2 pary długich jeansow z h&m i jakieś shorty na lato. Mam dużo ciuchów oversize z zary i tam będę uzupełniać garderobę. Jakoś nie widzę siebie w leginsachno chyba,że do latania po domu.