Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja myślę, że po niedzieli mimo wszystko będzie spokojniej, bo te pierwsze dni ludzie się rzucili na wszystko, przerażeni zamykaniem szkół, przedszkoli, uniwersytetów i żłobków, bojąc się, że sklepy również zamkną.. Choć mam wrażenie, że w Krakowie nie jest źle, nie wiem jak w mniejszych miejscowościach..U mnie w okolicy w urzędach każą poczta wysyłać dokumenty, zamykają salony fryzjerskie itp, a tata dziś nie dostał w piekarni chleba![]()
Farciara u nas pustki po południuW sumie w markecie nie byłam, ale wczoraj warzywniaki, mięsne i piekarnie były ok, byłam koło 15:00 i wszystko było![]()
Będziesz robić ten pro ?
Ja myślę, że po niedzieli mimo wszystko będzie spokojniej, bo te pierwsze dni ludzie się rzucili na wszystko, przerażeni zamykaniem szkół, przedszkoli, uniwersytetów i żłobków, bojąc się, że sklepy również zamkną.. Choć mam wrażenie, że w Krakowie nie jest źle, nie wiem jak w mniejszych miejscowościach..
Ja mam swoją działalność więc i tak i tak dadzą mi na macierzyńskim jakąś najniższą podstawę więc nie mam akurat tego problemu.jednak spanikowalam tym wirusem i narazie 2 tyg zostaje w domu:-)Pamiętajcie dziewczyny, że jak pójdziecie na l4 po czym wrócicie do pracy to Wasz macierzyński będzie obliczany z 3 ostatnich miesięcy poprzedających L4 (chyba że będziecie pracować ponad 3 miesiące to wtedy z całych 12 miesięcy).
Także np. u mnie nie opłaca się wracać do pracy bo np. w grudniu i lutym nie miałam premii składkowych, a za to miałam je w inne miesiące.