• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe mamy 2020

Mam nadzieję, ze działa..
Jak coś się nie zgadza to dajcie znać..

Możesz mi wpisać termin z usg 4.10

reklama
Znajoma jest w 20tygodniu ciąży wczoraj dowiedziała sie że jej wizyta w poniedziałek odwołana, ponieważ ginekolog zawiesił przyjmowanie pacjentek do końca miesiąca ze względu na wirusa. Poleciłam jej umówić się do innej lekarki prywatnie, więc zadzwoniła i lekarka też nie wie jak to będzie wyglądało po weekendzie czy nie będzie potrzebna na oddziale w szpitalu. Ma umawiać na bieżąco chyba, że wyniknie kryzysowa sytuacja i zamknie gabinet. Jeśli by się coś działo to wiadomo szpital. Wychodzi na to, że dostęp do przychodni i lekarzy na NFZ jak i prywatnie nie jest taki prosty i oczywisty w tej chwili.
Nie odzywałam się trochę bo miałam straszliwe mdłości 🤢 aktualnie mamy 8+4 termin porodu utrzymuje mi się na 19pazdziernika. USG prenatalne 8kwietnia i dołączam fotkę z 8+1 mojego grocha:)
Pewnie też zależy w jakim miescie i jakie przychodnie. W Warszawie nic się nie zmieniło. To, że gdzieś coś takiego się komuś przytrafiło nie znaczy, że w całej Polsce zamkną przychodnie.

Co do USG to mega fajnie, że tak się dzidzia ułożyła, że wszystko widać! Mój bąbel 8+5 był w czwartek odwrócony do nas plecami 😂 Jedyny plus taki, że można było go dzięki temu bardzo dokładnie zmierzyć i okazało się, że mamy 3 dni więcej, tak jak pokazywało się na I USG :) Na USG 3D już ładnie się zobaczyliśmy :) Mam nadzieję, że za tydzień w niedzielę będzie widać jeszcze więcej no i że będzie odwrócone bokiem 😂

Ostatnia edycja:

Mam nadzieję, ze działa..
Jak coś się nie zgadza to dajcie znać..
Mi możesz zaznaczyć dwa serduszka, kolejna wizyta 16.03

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry