Asia28BK
Fanka BB :)
U mnie tak samo,nie wiem jak będzie u Ciebie, ale jak ja umawiałam się na prenatalne to nie pytali o termin porodu wg usg a o termin ostatniej miesiączki.
I z tych badań podobno jest najprecyzyjniejsza data porodu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tak samo,nie wiem jak będzie u Ciebie, ale jak ja umawiałam się na prenatalne to nie pytali o termin porodu wg usg a o termin ostatniej miesiączki.
Już wiem o co chodzi, dziękiTak, jestem w ciąży blizniaczej, obecnie 11tc
U mnie tak samo,
I z tych badań podobno jest najprecyzyjniejsza data porodu
Data porodu datą porodu a dziecko i tak wyjdzie kiedy chce [emoji23] oj ile ja się naczekałam na moją pierworodną. Myślałam, że sama ja wyjmę [emoji23] 8 dni się cholera spóźniła
Data porodu datą porodu a dziecko i tak wyjdzie kiedy chce [emoji23] oj ile ja się naczekałam na moją pierworodną. Myślałam, że sama ja wyjmę [emoji23] 8 dni się cholera spóźniła
Ja też urodziłam 8 dni po terminie. :-)Data porodu datą porodu a dziecko i tak wyjdzie kiedy chce [emoji23] oj ile ja się naczekałam na moją pierworodną. Myślałam, że sama ja wyjmę [emoji23] 8 dni się cholera spóźniła
Ja też urodziłam 8 dni po terminie. :-)
Chodzi mi o to że to jest precyzyjna data co do której się odnoszą potem lekarze jeśli poród się nie rozpocznie i trzeba go indukowac albo jeśli jest planowana cc.
A w którym dokładnie tygodniu i dniu byłaś?Ja byłam ma prenatalnych wg Om i się okazało że jest za wcześnie, 26.marca idę jeszcze raz
9+1A w którym dokładnie tygodniu i dniu byłaś?