reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
O 15:15, więc jeszcze trochę czekania ;) Mam nadzieję, że tylko to mnie tak postraszyło, bo dziś już raczej czysciutko i brzuch w ogóle nie bolał.. Ale nie wytrzymałabym całego tygodnia w niepewności, szczególnie że już mam 10+4, a w sumie przy synku już nie miałam na tym etapie żadnych plamień.. Za dwa tygodnie mam już prenatalne, więc też dopytam lekarza co robić, gdyby się w międzyczasie taka sytuacja powtarzała, czy zgłaszać się na kontrolę, czy cierpliwie przeczekać ;)
Trzymam kciuki za wizytę! :)

Znowu mi odwołali wizytę na badanie piersi, a usg prenatanlne z pt przenieśli na środę i to jeszcze wielce oburzona pani w rejestracji, ze pytam o to co bedzie jak sie okaże, ze za szybko mi to badanie chca zrobic.. wiem ze to tylko 2 dni no ale uwazam, że podejście żeby zostawić kobietę w ciazy bez opieki jest ponizej krytyki

Znowu mi odwołali wizytę na badanie piersi, a usg prenatanlne z pt przenieśli na środę i to jeszcze wielce oburzona pani w rejestracji, ze pytam o to co bedzie jak sie okaże, ze za szybko mi to badanie chca zrobic.. wiem ze to tylko 2 dni no ale uwazam, że podejście żeby zostawić kobietę w ciazy bez opieki jest ponizej krytyki
Prywatna przychodnia? [emoji15]
Ja mam prenatalne w środę i czwartek.
Wkurzę się jak odwołają [emoji35]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry