reklama

Październikowe mamy 2020

Bardzo niefajny komentarz. Przecież dZiewczyna nie jest w sytuacji gdzie nie chce zrobić prenatalnych bo woli zrobić sztuczne rzęsy ale nie ma takiej możliwości. Po prostu.
Wez wyluzuj z tą swoją oceną. Napisalam ,że osobiście nie wyobrażam sobie tego, żeby nie zrobic tego badania i mam do tego prawo. Trzeba się było obudzic wcześniej i zapisać ,A nie na ostatnią chwilę. Ja gdybym nie miała takiej możliwości, to szukalabym w innym województwie.Więc błagam...

reklama
Ja mam prenatalne 30 marca w Luxmedzie, więc mam nadzieję, że się odbędą, już odliczam dni.. Wczoraj dzwoniłam do takiej super kliniki prywatnej, żeby się umówić na drugie prenatalne za 8-10 tygodni i niestety powiedzieli, że nikogo teraz nie zapisują, nawet za dwa miesiące i mam dzwonić za dwa tygodnie.. Póki co odwołali pobieranie krwi w Luxmedzie, chyba że ma się skierowanie z adnotacją pilne, więc muszę się jeszcze wstrzymać z krzywą cukrową plus pakietem tarczycowych.. Jak za tydzień będzie nadal tak samo, to pójdę do prywatnego laboratorium 🤷

Wiecie co, ja robię sobie time out. Może jestem staroświecka czy dziwna czy emocjonalna, ale nie wyobrażam sobie pisać kobietom w ciąży pewnych rzeczy. Także życzę wam dużo zdrowia, powodzenia z wizytami. Zajrzę za jakiś czas.
No mi też szkoda dziewczyny ale jeszcze są wyjścia, są województwa ościenne można próbować bo warto
Ja pamiętam jak w poprzedniej ciazy też zjeba**am sprawę z ktg pod koniec ciąży lekarka wystawiła mi skierowanie a ja głupia pomyślałam że do szpitala po prostu się przychodzi i muszą zrobić...
Nie dość że lekarka moja zgrywała głupa potem że ona nie wiedziała że tak jest...
No jakbym była jej jedyna pacjentka w ciąży to może bym uwierzyła
Na szczęście udało mi się pokombinować i się zapisalam
Ja mam prenatalne 30 marca w Luxmedzie, więc mam nadzieję, że się odbędą, już odliczam dni.. Wczoraj dzwoniłam do takiej super kliniki prywatnej, żeby się umówić na drugie prenatalne za 8-10 tygodni i niestety powiedzieli, że nikogo teraz nie zapisują, nawet za dwa miesiące i mam dzwonić za dwa tygodnie.. Póki co odwołali pobieranie krwi w Luxmedzie, chyba że ma się skierowanie z adnotacją pilne, więc muszę się jeszcze wstrzymać z krzywą cukrową plus pakietem tarczycowych.. Jak za tydzień będzie nadal tak samo, to pójdę do prywatnego laboratorium [emoji1745]
Dobrze wiedzieć że badania krwi odwołują.
Ja mam w lux medzie prenatalne 9 kwietnia a u Zarotyńskiego 4 kwietnia
Oby chociaż jedno z nich siadło

Słońce nie denerwuj się nie ma sensu.. ja też dostalam info o tym, że mam zrobić badania Nifty jak bede po usg prenatalnym i nie zapisywałam się bo jak sprawdzalam to terminy były i bez problemu by mi zrobiono, a teraz jak patrze na to co sie dzieje, że nawet mój lekarz zamyka przychodnie to nie wiem co robić... chyba nie da rady z dodatkowymi badaniami.. I tu przyznam racje veronie, ze jest zle z zapisaniem się.. nie mam mozliwości jeżdżenia po ościennych województwach a tym bardziej jak koronawirus panuje wystarczy że ryzykuje w pracy.. opinia Pauliny jest przykra no ale ma prawo do niej.
Wiecie co, ja robię sobie time out. Może jestem staroświecka czy dziwna czy emocjonalna, ale nie wyobrażam sobie pisać kobietom w ciąży pewnych rzeczy. Także życzę wam dużo zdrowia, powodzenia z wizytami. Zajrzę za jakiś czas.

Mam pytanie do dziewczyn co miały plamienia/krwawienia na początku ciąży. Jak terasz u Was ? Nadal się to zdarza, czy już zupełnie ok?
U Mnie właśnie plamienia wczoraj wieczorem się zaczęły 😪. Dziś mam wizytę niestety dopiero wieczorem. Strasznie się boję wcześniejsze 2 poronienia tak właśnie się zaczynały. 7.03 widziałam bijące serduszko a teraz boję się że je stracę. 😔😪

ja dzwonilam wczoraj i bez problemu sie zapisałam w invicta (pomorskie) próbuj po prywatnych klinikach wierzę że sie uda :)
No też właśnie staram się tak pocieszacze kiedyś kobiety nic nie wiedziały. Ja cały czas odczuwam takie drapanie w brzuchu, jakby gilgotanie więc myślę że jest ok i że maluszekpo prostu się wierci [emoji173][emoji7]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry