Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Piękne zdjęcieMój dzidziuś [emoji3590] usg prenatalne ok, wszystko w porządku [emoji7] miałam darmowe Pappa to zrobiłam, i mam nadzieję, że nie zadzwonią [emoji3526] (dzwonią tylko jak coś jest nie tak)
Mój dzidziuś [emoji3590] usg prenatalne ok, wszystko w porządku [emoji7] miałam darmowe Pappa to zrobiłam, i mam nadzieję, że nie zadzwonią [emoji3526] (dzwonią tylko jak coś jest nie tak)
Poczytałam posty z linka który udostepnilas i wiem już że gdybym miała przeżywać to co te kobiety , to bym padła . Na razie zdecydowałam , że nie robię pappy . Tylko jak to teraz rozegrać? USG prenatalne mam 17 kwietnia (13 tydzień) ...coś późno , ale lekarz tak ustalił . Nie wiem czy czekać do USG , zobaczyć co wyjdzie i wtedy zrobić Nifty? Czy zrobić już przed USG bo potem będzie już w ogóle za późno ...? Drugie pytanie jak to dokładnie wygląda ? Czy zależy gdzie się robi itd.? Jestem z Trójmiasta . Może jest ktoś kto ma zamiar tam robić Nifty i podpowiedziałby mi gdzie zrobić najlepiej ?
Dzidzius piekny:-)Mój dzidziuś [emoji3590] usg prenatalne ok, wszystko w porządku [emoji7] miałam darmowe Pappa to zrobiłam, i mam nadzieję, że nie zadzwonią [emoji3526] (dzwonią tylko jak coś jest nie tak)
Dostanę wynik ale przy pilowkowych, a gdyby coś nie tak to dzwonią wcześniejDzidzius piekny:-)
Faktycznie tak jest z tym dzwonieniem? Myslam że tak czy siak dostaje się wyniki.W pierwszej ciąży było u mnie wszystko ok,wyniki dostałam normalnie przysłali w kopercie.
Ok, fajnie , dziękuję za namiaryJeśli usg wychodzi kiepsko to badaniem z wyboru jest amnio. USG wyłapuje około 60% wad ogólnie. Co oznacza, że daje i wynik fałszywie negatywny (fałszywie pozytywny też). Nifty ma jak najbardziej sens kiedy USG wyszło super, co więcej warto już na USG mieć wynik testu NIFTY.
testnifty.eu is for sale
testnifty.eu
Poszukaj tu placówek![]()
Powinni dosłać nową próbkę. A od którego tc jest nifty? Pamiętaj, że chodzi o ukończone tygodnie. Ja bym wykonała próg plus tydzień dla pewności.Czyli jeśli wyjdzie za mało DNA płodu to po prostu jeszcze raz oddajesz próbkę ? Jak myślisz w którym tygodniu najlepiej zrobić Nifty ? Mam jedną wizytę ,taka podstawowa u gina 7 kwietnia , a 17 USG prenatalne ...myślę sobie żeby zrobić ok tego 7 , to byłby ok 12 tydzień
Super[emoji3]Mój dzidziuś [emoji3590] usg prenatalne ok, wszystko w porządku [emoji7] miałam darmowe Pappa to zrobiłam, i mam nadzieję, że nie zadzwonią [emoji3526] (dzwonią tylko jak coś jest nie tak)