Mała Rybka
Fanka BB :)
Dziewczyny zdenerwowałam się. Endo przepisał mi wczoraj Metizol wykupiłam lek czytam ulotkę a tam składnik czynny na który mam uczulenie. To ja dziś do doktora a on na urlopie i co ja mam robić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam identyczny problem. I nawet nie mam mozliwosci rozmowy z kamerkąHej hej!
Czy już powiedziałyście w pracy o ciąży? Ja jeszcze nie (8+0).
Pracuje w korpo. Od tygodnia wszyscy mamy HO. Dzisiaj się dowiedzieliśmy, ze prawdopodobnie kolejny miesiąc zostajemy w domach i tak naprawdę nie wiadomo kiedy wrócimy do biura.
Nie wyobrażam sobie powiedzieć szefowi poprzez rozmowę online z kamerką ale chyba nie będzie innego wyjścia![]()
Nie mów jeszcze, po co.Hej hej!
Pracuje w korpo. Od tygodnia wszyscy mamy HO. Dzisiaj się dowiedzieliśmy, ze prawdopodobnie kolejny miesiąc zostajemy w domach i tak naprawdę nie wiadomo kiedy wrócimy do biura.
Nie wyobrażam sobie powiedzieć szefowi poprzez rozmowę online z kamerką ale chyba nie będzie innego wyjścia [emoji2356]
Hej hej!
Nie wyobrażam sobie powiedzieć szefowi poprzez rozmowę online z kamerką ale chyba nie będzie innego wyjścia![]()
Ja jestem od 5 tyg na l4,A pracuję w firmie farmaceutycznej. Poinformowalam przez tel, także luzik...taki lifeHej hej!
@karolina87 dostałam się na iść prenatalne w przychodni Ikar w Bydgoszczy do dr Skorzewskiego. Slyszalam o nim, jeździła znajoma do niego... Ale koszt wizyty tylko 200 zł coś mało mi się wydaje... kojarzysz tego lekarza?
Właśnie wyszłam z prenatalnych, u dzidziusia wszystko dobrze, wszystko wg norm [emoji4][emoji16] i tak jak u dziewczyn termin przesunął mi się o kilka dni, prawdopodobnie będzie 29 września , 12 tc +1 dzien
A i na 70% będzie to dziewczynka [emoji16]
Udalo mi się też zapisać na połówkowe 14 majaZobacz załącznik 1093818
Hej hej!
Nie wyobrażam sobie powiedzieć szefowi poprzez rozmowę online z kamerką ale chyba nie będzie innego wyjścia [emoji2356]