reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
A ja tak z innej beczki 😉 zaczęłam sezon na ogród. Teraz zdecydowanie milej i szybciej będzie mi płynął czas. Wczoraj robiłam aerację trawnika, a dziś nawóz i dosiewka. Już wczoraj czułam plecy i nogi a dziś ciąg dalszy bólu. Ale jestem dumna i blada 😁

A ja tak z innej beczki 😉 zaczęłam sezon na ogród. Teraz zdecydowanie milej i szybciej będzie mi płynął czas. Wczoraj robiłam aerację trawnika, a dziś nawóz i dosiewka. Już wczoraj czułam plecy i nogi a dziś ciąg dalszy bólu. Ale jestem dumna i blada 😁
Dziewczyny, nawet nie wiecie jak ja Wam zazdroszczę aktywności w ciąży ☺️!!!! Tak strasznie chciałabym móc być aktywna i wszystko robić.. A tu jak zaczyna się robić spokojniej, to znowu plamienia i znowu stres i oszczędzanie się.. Liczę, że niebawem przejdzie i będę w końcu w pełnym spokoju cieszyć się ciąża ☺️ W końcu jeszcze tydzień i będzie zaczynał się ten "bezpieczny" czas ☺️

Oj jak wam zazdroszczę tych wizyt.

Ja dzisiaj kiepsko się czuję więc poleguje w łóżku. Strasznie głową mnie boli.

Co do wizyt to mi naszczescie nie odwołali. Nawet dzwonili dzisiaj ze szpitala na Karowej potwierdzić poniedziałkowa wizytę i usg.

Dziewczyny może dopiszemy do tabelki rubrykę Płeć?

reklama
Jest dopisana takowa rubryczka [emoji3] dziewczyny, ktore maja w procentach określona płeć maja wpisane np. Dziewczynka 80%
Oj jak wam zazdroszczę tych wizyt.

Ja dzisiaj kiepsko się czuję więc poleguje w łóżku. Strasznie głową mnie boli.

Co do wizyt to mi naszczescie nie odwołali. Nawet dzwonili dzisiaj ze szpitala na Karowej potwierdzić poniedziałkowa wizytę i usg.

Dziewczyny może dopiszemy do tabelki rubrykę Płeć?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry