Powodzenia jutro ja mam w sobotę i tez czekamJa jutro na 12 20 mam wizytę. Trzymajcie proszę kciuki, bo oczywiście się stresuję czy wszystko jest dobrze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia jutro ja mam w sobotę i tez czekamJa jutro na 12 20 mam wizytę. Trzymajcie proszę kciuki, bo oczywiście się stresuję czy wszystko jest dobrze.
Dziewczyny, nawet nie wiecie jak ja Wam zazdroszczę aktywności w ciążyA ja tak z innej beczkizaczęłam sezon na ogród. Teraz zdecydowanie milej i szybciej będzie mi płynął czas. Wczoraj robiłam aerację trawnika, a dziś nawóz i dosiewka. Już wczoraj czułam plecy i nogi a dziś ciąg dalszy bólu. Ale jestem dumna i blada
![]()
Niestety słońce nie kojarze ale myśle, że jak poszukasz na necie opinii to się znajdą.
Też słyszałam same dobre opinie o nimWłaśnie już znalazłam... Ma bardzo dobre opinie, tak z chyba będę w dobrych rękach. Na codzień pracuje w Szpitalu Miejskim...
Też słyszałam same dobre opinie o nimale sama nie korzystałam
Ja pytałam znajomej kiedyś to właśnie mówiła że do niego chodziła i on był przy porodzie... dlatego jak zobaczyłam w Ikarze jego nazwisko i okazało się że jeszcze zapisują to mi się przypomniało że podobno jest dobry... okaże się 30.01 [emoji4]
Oj jak wam zazdroszczę tych wizyt.
Ja dzisiaj kiepsko się czuję więc poleguje w łóżku. Strasznie głową mnie boli.
Co do wizyt to mi naszczescie nie odwołali. Nawet dzwonili dzisiaj ze szpitala na Karowej potwierdzić poniedziałkowa wizytę i usg.
Dziewczyny może dopiszemy do tabelki rubrykę Płeć?