Karolina*87
Fanka BB :)
To on ? Bo w artykule napisane, że lezy w śpiączce farmakologicznej...
On niestety przez hejt popełnił samobójstwo wczoraj
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
On niestety przez hejt popełnił samobójstwo wczoraj
Trzymam kciuki!Dziewczyny, nawet nie wiecie jak ja Wam zazdroszczę aktywności w ciąży ☺!!!! Tak strasznie chciałabym móc być aktywna i wszystko robić.. A tu jak zaczyna się robić spokojniej, to znowu plamienia i znowu stres i oszczędzanie się.. Liczę, że niebawem przejdzie i będę w końcu w pełnym spokoju cieszyć się ciąża ☺ W końcu jeszcze tydzień i będzie zaczynał się ten "bezpieczny" czas ☺
A o to moje bobo[emoji3059][emoji7][emoji8] 6 cm szczęścia.Zobacz załącznik 1093944Zobacz załącznik 1093945
No do tych terminów będą się odnosić lekarze i je będą brać pod uwagę w przypadku decyzji o rozwiązaniu ciąży czy wcześniej czy z przenoszenia.Myślę, że te terminy to i tak są trochę orientacyjne i wszystko zależy co się dzieje pod koniec ciąży.Jesli poród następuje sam to to wogóle znaczenia nie ma tak na prawdę.Ja akurat pisze z własnego doświadczenia bo miałam rozbieżność 9 dni między om a terminem z prenatalnych,nie miałam terminu z wcześniejszego usg i mimo że byłam tydzień po terminie oni chcieli czekać jeszcze tydzień do terminu z prenatalnych właśnie.
To on ? Bo w artykule napisane, że lezy w śpiączce farmakologicznej...
Patrzcie to... czytam i nie wierzę
![]()
Koronawirus w Polsce. Ginekolog z Poznania zakażony. Przyjął ponad 140 pacjentek
Lekarz jest obecnie w ciężkim stanie. Na wyniki testu czeka żona mężczyzny. Ginekolog wcześniej przyjął 141 pacjentek, pracując w trzech miejscach. Wciąż poszukiwane są kolejne kobiety. Te, do których udało się...wiadomosci.wp.pl
Ale super! Też już chce takie zdjęcia! [emoji173][emoji173]
Tak, masz rację tamten był z Kielc. Ten jest w ciężkim stanieSprawdzilam to inny popelnil samobójstwo.
Jeszcze chwilkę i też będziesz miała [emoji7]